Сторінка 11. УЗД (ультразвукове дослідження) в Києві

6,0
Знайдено 405 клінік

Сб Нед Цілодобово
Кайда Алина Адольфовна
Однозначно рекомендую вас! У кінці 2022 року у мене виявили дуже агресивний рак молочної залози ІІІ стадії... І найважче було визначитися, де лікуватися, в якому напрямку рухатися, кому довіритися... І я дуже вдячна людям, які самі пройшли через цю страшну хворобу, які подолали її за допомогою лікарів клініки ІННОВАЦІЯ і мені переконливо порадили туди звернутися... Я зателефонувала головному лікарю Гриневичу Павлу Юрійовичу майже напередодні новорічних свят, а вже другого січня 2023 року я була в клініці, пройшла усі перевірочні дослідження (УЗД, КТ, мамографію, аналізи крові...), і того ж дня був зібраний консиліум і був готовий протокол мого лікування... Третього січня мною була отримана перша хіміотаргетна терапія за протоколом... Це був перший крок у боротьбі за моє здоров'я... На даний час у мене повна ремісія і я щодня дякую Богові за те, що він направив мене до ІННОВАЦІЇ, де я потрапила у руки професіоналів... Велика подяка Гриневичу Павлу Юрійовичу - головному лікарю клініки, усьому персоналу, усім лікарям, медсестрам, адміністраторам, кухарям: за ввічливість, доброзичливість, турботу, якісне виконання професійних обов’язків! Особлива подяка моєму клінічному лікарю онкологу Лацинніковій Оксані Миколаївні та моєму хірургу Федосову Артему Едуардовичу! Це талановиті лікарі дуже високого рівня, професіонали своєї справи! Низький уклін вам, ріднесенькі!!! Від щирого серця бажаю вам міцного здоров'я, щастя, миру, благополуччя та успіхів! Нехай ваша благородна праця приносить лише радість та задоволення! З вдячністю та повагою, Кайда Аліна.
Виктор
Благодарность врачам клинки Фридман Оксане Станиславовне и Лысак Виктории Викторовне, что не отказались от возрастного пациента с 4-ой стадией и серьезными побочными диагнозами, за их человеческое отношение и желание помочь. Прошел химио-и лучевую терапию. Не сожалею, что выбрал именно эту клинику. Благодарю за профессионализм, комплексный подход к лечению, быстрое реагирование в критической ситуации и моральную поддержку. Спасибо за заботу и внимание медсестричкам. Сердечная благодарность главврачу Гриневич Павлу Юрьевичу за возможность получить медицинские услуги высокого уровня в такое непростое время, понимание и готовность пойти навстречу пациенту. Виктор, 2022г
Кондрюков Валентин
Хочу искренне выразить свою благодарность персоналу клиники Инновация. Илья Владимирович, Олег Викторович, спасибо Вам! На мой взгляд, вы достойны носить звание врача. Хотел бы отметить титанический труд медсестёр. Помимо профессиональных качеств , Вы не лишены человечности , эта составляющая лежит в основе Вашей профессии. Далеко не лёгкая у Вас работа. Спасибо Вам!!! Отдельно хотел бы поблагодарить Гриневича Павла Юрьевича. Спасибо Вам , что протянули руку помощи и отнеслись с пониманием. Вам удалось собрать в свою команду достойных врачей и медсестёр. Очень жаль , что таких людей катастрофически мало.
Замечательный врач, высокого класса специалист, простой, легкий в общении человек, фанат своего дела. Благодарим Бога, что попали к нему!
Безносюк Александр Николаевич отличный доктор. Он помог мне справиться с заболеванием шейки матки. Врач опытный и внимательный. Если бы не он, я бы даже не знаю как могло все сложиться.
Владимир
В 7.30 утра в рабочем кабинете.Павел Георгиевич врач от бога.Ученый и прекрасный человек.Супер специалист-НОВАТОР и еще раз НОВАТОР.Огромное Вам СПАСИБО!!!
7,1
Київ с. Лютіж, вул. Вітряного, 69 А , Вишгородський район
Клініка "Інновація" спеціалізується на проведенні діагностики та лікування онкологічних захворювань. Установа працює з 2009 року, тісно співпрацюючи з європейськими колегами. Фахівці клініки надають такі медичні послуги: комплексна діагностика онкологічних захворювань; пластична та реконструктивна хірургія; реконструкція грудей; онкогінекологія; лікування...
  • УЗД щитовидної залози 610
  • УЗД молочної залози 530
  • УЗД органів черевної порожнини 780
  • УЗД органів черевної порожнини і заочеревинного простору 850
  • УЗД органів черевної порожнини, заочеревинного простору і лімфатичних вузлів 1 000
  • УЗД інтравагінальне органів малого тазу 770
  • УЗД нирок 730
7,1
Київ просп. Петра Григоренка, 22/20
м.Позняки м.Осокорки м.Харківська
Тут є все, що потрібно для вашого здоров’я
  • (Дорослим) Акушерське ультразвукове дослідження (після 22 тижня вагітності), при одноплідній вагітності (з доплерографією та оцінкою біофіз. проф. плоду за необхідністю) 1 300
  • (Дорослим) Акушерське ультразвукове дослідження експертного рівня (після 22 тижня вагітності), при багатоплідній вагітності 1 625
  • Узд аугментованої молочної залози (після протезування) 940
  • (Дорослим) Ультразвукове дослідження (УЗД) органів малого таза (при взятті на облік) 770
  • (Дорослим) Ультразвукове дослідження (УЗД) органів черевної порожнини 770
  • (Дорослим) Ультразвукове дослідження (УЗД) органів малого таза 770
  • (Дорослим) Ультразвукове дослідження (УЗД) серця (Ехокардіографія - ЕхоКГ) 1 100
Київ вул. Гарматна 38-А, оф. 621
р.Солом'янський
Гінекологічна клініка "Леда" створена в 2003 році, надає медичну допомогу в лікуванні безпліддя, захворювань жіночої репродуктивної системи, веде підготовку до пологів.
  • УЗД органів малого тазу у жінок (абдомінальне/вагінальне) 400
  • УЗД гінекологічне вагінальне/лінійне от 300
  • УЗД фолікулометрія (дослідження зростання яйцеклітини (фолікула) і ендометрія - разово 250
  • УЗД фолікулометрія (дослідження зростання яйцеклітини (фолікула) і ендометрія - тричі протягом одного менструального циклу 600
  • УЗД фолікулометрія (дослідження зростання яйцеклітини (фолікула) і ендометрія - (4 рази протягом одного менструального циклу - 5,12,21,24, д.омц) 750
  • УЗД соносальпінгографія (дослідження прохідності маткових труб) без вартості медикаментів і витратних матеріалів 650
  • УЗД соносальпінгографія (дослідження прохідності маткових труб) з вартістю медикаментів і премедикацією 850
Оптима-фарм
4,1
Київ вул. Солом'янська, 33
р.Солом'янський
Спеціалізований медичний центр "Оптима-фарм" на Солом'янській займається лікуванням захворювань репродуктивної системи у жінок, використовує ефективні методи лікування патологій шийки матки, малоінвазивні оперативні втручання. Кваліфіковані фахівці медцентру застосовують новітні технології, всі послуги надаються на сучасному обладнанні.
Київ вул. Каховська, 60
м.Лівобережна19 5 м.Чернігівська46 8 м.Гідропарк100 7
Дитяча клініка на Каховській "Френдлік" — медичний заклад, який надає широкий перелік послуг для дітей з народження і до 18 років. У клініці здійснюють прийом дерматолог, офтальмолог, педіатр, неонатолог, гематолог, інфекціоніст, ортопед, кардіоревматолог і лікарі інших напрямків.
Київ вул. Ан. Малишко, 39
м.Чернігівська5 4
Центр гінекології та урології "ОМЕГА-КИЇВ" Деснянський спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань репродуктивної системи чоловіків та жінок.
  • Комплекс "УЗД для жінок" (Щитоподібна залоза, органів малого тазу, молочні залози) 1 300
  • УЗД трансабдомінальне органів малого тазу у жінок + доплер 600
  • УЗД трансабдомінальне органів малого тазу у жінок + доплер 600
6,9
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 21 корпус 14
м.Мінська2 1 м.Оболонь20 5 м.Героїв Дніпра15 10
  • (Дорослим) Пренатальна діагностика експертного рівня (перший триместр, 11 тижнів 1 день-13 тижнів 6 днів вагітності) при одноплідній вагітності (за бажанням пацієнтів надається відеозапис до послуги) 1 200
  • (Дорослим) Пренатальна діагностика експертного рівня (другий триместр, 18-20 тижнів 6 днів вагітності) при одноплідні вагітності (за бажанням пацієнтів надається відеозапис до послуги) 1 500
  • (Дорослим) Акушерське ультразвукове дослідження експертного рівня (після 22 тижня вагітності), при одноплідній вагітності (за бажанням пацієнтів надається відеозапис до послуги) 1 300
  • (Дорослим) Пренатальна діагностика експертного рівня (перший триместр, 11 тижнів 1 день-13 тижнів 6 днів вагітності) при багатоплідній вагітності (за бажанням пацієнтів надається відеозапис до послуги) 1 500
  • (Дорослим) Пренатальна діагностика експертного рівня (другий триместр, 18-20 тижнів 6 днів вагітності) при багатоплідній вагітності (за бажанням пацієнтів надається відеозапис до послуги) 1 875
  • (Дорослим) Акушерське ультразвукове дослідження експертного рівня (після 22 тижня вагітності), при багатоплідній вагітності (за бажанням пацієнтів надається відеозапис до послуги) 1 625
  • Узд аугментованої молочної залози (після протезування) 750
9,3
Київ, вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19
м.Мінська 2 1 м.Оболонь 17 6 м.Героїв Дніпра 14 10
8,5
Київ, просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В
м.Чернігівська 14 3 м.Дарниця 26 4
6,8
ХЕЛСІ ЕНД ХЕПІ (Healthy&Happy) на Саксаганського — vедичний центр повного спектру поліклінічних послуг для дорослих і дітей. У центрі надаються консультації для дорослих та дітей, проводиться інструментальная діагностика, амбулаторная допомого, надається послуга хірургії одного дня, естетична медицина.
  • Ехокардіографія 1 300
  • УЗД нирок 650
  • УЗД одного суглобу 600
Мережа клінік Viva
6,8
Київ вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговского, 3)
р.Подільський
Клініка ВІІВА на НИВКАХ - ще одна клініка в мережі ВІВА. Зручне розташування, повний робочий графік, широкий спектр фахівців - ми впевнені, нова філія стане улюбленим медичним закладом у Подільському спальному мікрорайоні.
  • 3D / 4D УЗД плода в 1-му триместрі вагітності + фотодокументація (із записом на диск) 1 190
  • 3D / 4D УЗД плода в 2-му триместрі вагітності + фотодокументація (із записом на диск) 1 190
  • 3D / 4D УЗД плода в 3-му триместрі вагітності + фотодокументація (із записом на диск) 1 190
  • Біофізичний профіль плода (з 30-го тижня) 690
  • УЗ моніторинг овуляції (4 дослідження) трансвагінально 1 890
  • УЗ скринінг плода в 1-му триместрі вагітності + фотодокументація 1 090
  • УЗ скринінг плода в 2-му триместрі вагітності + фотодокументація 1 090
Київ вул. Деміївська, 13, оф. 3
м.Деміївська11 9 м.Голосіївська13 5
Верум — сучасний медичний центр з європейським рівнем надання кваліфікованої допомоги. Центр є багатопрофільним медичним закладом, штат якого складається з професіоналів з великим досвідом роботи.
  • УЗД серця на апараті VOLUSON E8BT15/ MINDRAY DC-80 950
  • УЗД серця 950
  • УЗД калитки (мошонки) апараті VOLUSON E8BT15/ MINDRAY DC-80 650
  • УЗД калитки (мошонки) 500
  • УЗД жовчного міхура з функціональним навантаженням апараті VOLUSON E8BT15/ MINDRAY DC-80 " 500
  • УЗД жовчного міхура з функціональним навантаженням апараті " 500
  • УЗД наднирників 500