Сторінка 18. Приватні лікарі в Вінниці

Оксана
Чудовий лікар!
17 листопада '17 г.
Марічка
Лікар-професіонал. Дякую за Вашу працю та увагу до пацієнта.
09 листопада '17 г.
Леся
Наталя Валентинівна! Дякую за якісне і корисне лікування. Ви мали рацію, симптомів майже не лишилось, зараз завершую користування краплями і думаю, що все буде добре. Обов’язково на контрольний огляд до вас прийду. До зустрічі!
Из всех травматологов, у которых была, он оказался самым компетентным и самым честным. На деньги не разводил, ничего лишнего, ненужного не навязывал. Можно было задать вопрос, если что-то вызывало сомнения или что-то было непонятно. Я так и делала, и ни разу не услышала грубости или недовольного тона.
Травматолог
Лікар Фищенко Володимир Олександрович, травматолог, ортопед, доктор медичних наук. Займається лікуванням захворювань та викривлень спини. Проводить реабілітацію пацієнтів із захворюваннями кісток. Завідуючий кафедрою оротопедії та травматологіі ВНМУ.
Лікар Малачкова Наталя Валентинівна, офтальмолог першої категорії, кандидат медичних наук. Здійснює діагностику та корекцію зору, у тому числі лазерну корекцію. Проводить офтальмоскопію очного дна, гоніоскопію та очну тонометрію.
Пульмонолог, Кардіолог
Лікар Якименко Ганна В’ячеславівна, спеціалізується в галузі пульмонології та кардіології. Займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної та серцево-судинної системи. Здійсню лікування хропіння та атопічної бронхіальної астми. Проводить пункційну біопсію легенів та інгаляційну терапію.
Вінниця вул. Тімірязєва, 34
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, гинеколог
Чому я працюю лікарем? Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».
Гастроентеролог
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура та печінки. Для уточнення діагнозу призначає УЗД черевної порожнини та лабораторні аналізи. Приймає пацієнтів з гастритом, хронічним панкреатитом, холециститом, виразковою хворобою шлунка та дисбактеріозом.
Cімейний лікар
Тетяна Петрівна—сімейний лікар загальної практики, спеціалізується на лікуванні пацієнтів різного віку, від немовлят до літніх людей. Її медичні інтереси включають профілактику та лікування хронічних захворювань, таких як артеріальна гіпертензія, цукровий діабет та серцево-судинні захворювання
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Вінниця ш. Хмельницьке, 92 (пов. 2)
Вінниця проспект Юності 16 Б
Наталія Ігорівна – висококваліфікований терапевт з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на профілактиці та лікуванні гострих та хронічних захворювань а також гострих респіраторних інфекцій та гастроентерологічних патологій
Вінниця ш. Хмельницьке, 92 (пов. 2)
Вінниця проспект Юності 16 Б
Педіатр, лікарка-УЗД
Тетяна Олегівна володіє сучасними методами лікування та профілактики урологічних захворювань, сумлінно ставиться до своєї роботи, постійно підвищує свій фаховий рівень.
Лікар вищої категорії Чистякова Ванда Анатоліївна спеціалізується в області отоларингології. Проводить повну консультацію стосовно стану та можливих відхилень в органах вухо-горло-ніс. Має значний досвід в процедурах видалення сторонніх тіл та предметів з вуха та носа. Займається дослідженнями гостроти слуху у пацієнтів з різними слуховими вадами, при цьому використовую спеціальний пристрій - камертон. Окрім того, практикує продування вуха та промивання носа у разі виникнення інфекційних хвороб. Надає консультацію після проведеного лікування з можливістю проходження профілактичних заходів.
Вінниця вул. Космонавтів, 39