Гаваньо Анна Іванівна
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Доктор Гаваньо Анна Іванівна пропонує пацієнтам послуги акушера-гінеколога. Консультує пацієнток щодо планування вагітності. Спостерігає за станом майбутньої мами до настання пологів, надає належну допомогу в процесі родової діяльності. Надає допомогу в лікуванні жіночого безпліддя. Лікує запалення, молочницю, ерозію шийки матки та займається проблемами сечовидільної системи. Виконує процедуру санації піхви.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Вінниця
ул. Магістратська, 158
25 листопада '19р.
Чудовий лікар, все детально розповість та не залишить без уваги будь яку вашу проблему. Рекомендую
Marina
24 листопада '20р.
Анна Іванівна- прекрасний спеціаліст!не залишить жодну проблему без уваги, приємна людина
Тетяна
17 березеня '19р.
Народжувала кесаревим розтином у Анни Іванівни 3 роки тому, хороший лікар, всім задоволена
05 березеня '19р.
Анна Ивановна отличный, внимательный и высококвалифицированный специалист, отлично знает и любит свое дело, свое призвание. К тому же очень хороший человек. Так случилось, что мне понадобилось оперативное вмешательство и я несказанно рада, что попала в руки именно к Анне Ивановне и безмерно благодарна ей. Операцию как раз она и порекомендовала и была апсолютно права. Очень рада, что познакомилась с таким чудесным доктором. Хорошо, что в нашей стране ещё остались специалисты такого уровня на которых стоит ровняться.
Теперь это мой доктор, которому я верю.
Настоятельно рекомендую.
Схожі спеціалісти: