Сторінка 17. Приватні лікарі в Вінниці
Знайдена 381 лікар
Лілія
Чудовий лікар. Завжди допомагала у складних захворюваннях. Людяна, компетентна, Лікар з великої літери.
Юрий
Очень приятная женщина,прекрасный доктор. Дай Боже чтобы в Украине все доктора были такими как Анна Вячеславовна.
27 листопада '17 г.
Оксана
Чудовий лікар!
17 листопада '17 г.
Из всех травматологов, у которых была, он оказался самым компетентным и самым честным. На деньги не разводил, ничего лишнего, ненужного не навязывал. Можно было задать вопрос, если что-то вызывало сомнения или что-то было непонятно. Я так и делала, и ни разу не услышала грубости или недовольного тона.
Травматолог
Лікар Фищенко Володимир Олександрович, травматолог, ортопед, доктор медичних наук. Займається лікуванням захворювань та викривлень спини. Проводить реабілітацію пацієнтів із захворюваннями кісток. Завідуючий кафедрою оротопедії та травматологіі ВНМУ.
ш. Хмельницьке, 49
Пульмонолог, Кардіолог
Лікар Якименко Ганна В’ячеславівна, спеціалізується в галузі пульмонології та кардіології. Займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної та серцево-судинної системи. Здійсню лікування хропіння та атопічної бронхіальної астми. Проводить пункційну біопсію легенів та інгаляційну терапію.
вул. Тімірязєва, 34
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, гинеколог
Гетманова Людмила Василівна
Чому я працюю лікарем? Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».
вул. Шевченка, 7
Хірург
Шпента Іван Володимирович
Лікар спеціалізується на оперативному та консервативному лікуванні варикозної хвороби. Проводить операції при жовчнокам'яній хворобі, пахових та пупкових грижах. Виконує блокади різного ступеня складності. Здійснює консультативний прийом в медичному центрі, виїжджає додому до пацієнтів.
вул. Янгеля, 58
проспект Юності 16 Б
Педіатр, неонатолог, дитячий невролог
Бедрій (Назарчук) Наталія Миколаївна
Лікар здійснює патронаж новонароджених. Проводить комплексний огляд дітей різного віку. Консультує з питань введення прикорму та догляду за дітьми. Займається профілактичними медичними оглядами. Виконує диференціальну діагностику станів періоду новонародженості (акне, жовтяниця).
Консультація невролога-900грн, неонатолога та педіатра -1350грн
Cімейний лікар
Бабюк Тетяна Петрівна
Тетяна Петрівна—сімейний лікар загальної практики, спеціалізується на лікуванні пацієнтів різного віку, від немовлят до літніх людей. Її медичні інтереси включають профілактику та лікування хронічних захворювань, таких як артеріальна гіпертензія, цукровий діабет та серцево-судинні захворювання
проспект Юності 16 Б
вул. Янгеля, 58
Проктолог, хірург
Тарашевський Дмитро Ігорович
Дмитро Ігорович - проктолог, лікар-хірург з досвідом у діагностиці та лікуванні захворювань товстого кишківника та прямої кишки. Його медичні інтереси включають лікування геморою, анальних тріщин, колітів, поліпів та злоякісних новоутворень, а також проведення ендоскопічних процедур та мінімально інвазивних операцій
вул. Гоголя, 2
УЗД-фахівець
Казьмиренко Вероніка Леонідівна
Лікар ультразвукової діагностики, сертифікований спеціаліст FMF
вул. Соборна, 20
Лікар УЗД