Сторінка 16. Приватні лікарі в Вінниці

Много писать не буду. РЕКОМЕНДУЮ.
Сергій
Дуже чудовій лікар і професіонал своєї справи! Усім рекомендую, мені нарешті стало краще.
Чудова людина
Валентина Федорівна
Інна Володимирівна - лікар з небагатьох, який дійсно знаходиться на своєму робочому місці!! Не потрібно йти ще до одного, потім до іншого ' спеціаліста' щоб підтвердити діагноз ( це у кращому випадку). Достатньо звернутись тільки до Інни Володимирівни!!! Нехай Господь Бог Вас оберігає та всю Вашу родину! Щастя та терпіння у Вашій не легкій роботі! З повагою Валентина Федорівна!!!
23 жовтня '17 г.
Доктор Щенявська Інна Володимирівна спеціалізується на терапії захворювань різного профілю. Надає пацієнтам консультації терапевта. Проводить діагностику, профілактику та лікування захворювань застудної та вірусної природи виникнення. Постійно консультує пацієнтів з профільних питань, лікує хворих з захворюваннями шлунково-кишкового тракту, захворюваннями крові, нирок, гастритом і холециститом.
Психіатр, Психотерапевт, Психолог.
Наталія Валеріївна, маючи величезний стаж роботи, спеціалізується на лікуванні психо-неврологічних захворювань, а також допомоги при алко-, наркозалежності. Має наукові патенти, публікації у фахових виданнях, є автором ряду бізнес-тренінгів. 25 років пропрацювала в психоневрологічній лікарні імені А.І. Ющенко у відділенні гострих психозів
Лікар Ковальчук Ірина Іванівна, офтальмолог. Проводить діагностику та корекцію зору, у тому числі лазерну корекцію. Здійснює офтальмоскопію та біомікроскопію очного дна. Окрім цього, вимірює внутрішньоочний тиск та проводить очну тонометрію.
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Лікар Ночвіна Олена Анатоліївна, доктор медичних наук. Спеціалізується на питаннях гінекології. Проводить консультаційні заходи для пацієнтів з профільних питань. Займається діагностикою та лікуванням інфекційних і запальних захворювань жіночих статевих органів і органів малого тазу. Здійснює індивідуальний підбір препаратів для контрацепції. Виконує лікування ерозії та захворювань шийки матки, ендометріозу. Проводить обстеження вагітних на всіх етапах.
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Доктор Сморода Альона Леонідівна спеціалізується в області гінекології, надає пацієнткам послуги акушера-гінеколога. Займається лікуванням захворювань жіночої репродуктивної системи, та обстеженнях вагітних. Лікує пацієнток хворих на молочницю, проводить медикаментозне лікування ерозії шийки матки, виконує процедуру взяття гінекологічного мазка.
Лікар вищої категорії Криво’яз Сергій Олександрович спеціалізується в області офтальмології. Надає повну консультацію з метою висвітлення вичерпної інформації щодо стану здоров’я органа зору пацієнта. Спеціалізується на лікуванні таких очних хвороб, як глаукома, катаракта, коротко- та далекозоркість, сліпота, ячмінь, різноманітні травми ока. Проводить ефективне хірургічне лікування катаракти та глаукоми, застосовуючи лазерне обладнання. Є спеціалістом з хірургічного лікування косоокості, що призводе до полного відновлення нормального зору пацієнта. Корекція незначних та серйозних відхилень ока за допомогою лазера - основний вид діяльності лікаря.
Вінниця вул. Зодчих, 7
Травматолог
Лікар Фищенко Володимир Олександрович, травматолог, ортопед, доктор медичних наук. Займається лікуванням захворювань та викривлень спини. Проводить реабілітацію пацієнтів із захворюваннями кісток. Завідуючий кафедрою оротопедії та травматологіі ВНМУ.
Лікар Малачкова Наталя Валентинівна, офтальмолог першої категорії, кандидат медичних наук. Здійснює діагностику та корекцію зору, у тому числі лазерну корекцію. Проводить офтальмоскопію очного дна, гоніоскопію та очну тонометрію.
Пульмонолог, Кардіолог
Лікар Якименко Ганна В’ячеславівна, спеціалізується в галузі пульмонології та кардіології. Займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної та серцево-судинної системи. Здійсню лікування хропіння та атопічної бронхіальної астми. Проводить пункційну біопсію легенів та інгаляційну терапію.
Вінниця вул. Тімірязєва, 34
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Чому я працюю лікарем? Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».