Сторінка 4. Гінекологи в Вінниці

Дуже хороший кваліфікований спеціаліст і надзвичайно уважна, тактовна, доброзичлива з пацієнтами; вміє вислухати, підібрати правильне лікування і підтримати психологічно.
25 липня '17 г.
Анастасия Суворова
Самый лучший врач!
23 листопада '17 г.
Римма
Была на консультации. Все на уровне.
10 вересня '16 г.
Анастасія
Проводить огляд дуже обережно та акуратно, перевіряюсь у неї регулярно
12 вересня '16 г.
Ірина
Дуже делікатна,уважна,чітко все пояснює і обгрунтовує.Після декількох лікарів,в яких я лікувалася майже рік,вона за один прийом все пояснила і чітко визначила всі нюанси.Вдячна Ірині Юріївні за компетентність і уважність до пацієнта!
17 листопада '17 г.
Ірина
17 листопада '17 г.
Світлана Володимирівна – лікар акушер-гінеколог. Здійснює планові огляди, діагностику і лікування згідно сучасних протоколів та принципів доказової медицини. Виконує кольпоскопію, забір урогенітальних аналізів, УЗД ОМТ та ін. Відвідує численні конференції, вебінари,та продовжує навчатись.
Вінниця вул. Трамвайна 3В, корпус 3, приміщення 36