Сторінка 89. Приватні лікарі у Львові

Фільтр: (Знайдено 932 лікаря 16 відгуків) Сортування: (Досвід)
Наталія
Лікар від Бога-так говорять про кваліфікованих лікарів.І до них відноситься Чемерис Марʼяна Мирославівна.Одна лікарка, яка змогла допомогти і її всі рекомендації і поради я завжди виконую і дотримуюсь -тому,що довіряю на всі 100%.Я всім знайомим рекомендую звертатись до неї-знаю ,що проблема буде вирішена .
31 грудня '24 г.
Наталія
Була у Мар'яни Чемерис на консультації , щодо сухості ,свербіжу і "лупи" ,з якими боролась більше 2х років безуспішно. Після встановлення діагнозу/причини і назначеного лікування , буквально з 1-2 разу повністю з'явився ефект від лікування, а за 2 місяці взагалі забула за свої проблеми . Лікаря рекомендую ! Спеціаліст вищого рівня
Уляна
Чемерис Мар'яна Мирославівна - класний спеціаліст. Шукає корінь причини, потім назначає лікування. Мало, конкретно, зато ефективно. Думала, що буду ходити з поріділим волоссям, але після лікування у Чемерис М.М. його відростає стільки, що й не знаю що з ним робити)) Тому я рекомендую, як лікаря- трихолога - Чемерис М.М.
Дарина
Дуже вдячна за губки які Ви мені зробили, тепер я з задоволенням дивлюсь на себе в дзеркало і не можу натішитись. Пояснили все чітко і зрозуміло. Вирішили мою проблему на 100/10
Лікар-косметолог, ін’єкціоніст
Юлія Андріївна консультує пацієнтів як косметолог, а також в питаннях естетичної трихології. Розробляє індивідуальний план догляду (домашній догляд) та надає рекомендації щодо корекції способу життя. Виконує доглядові косметологічні процедури, механічну, ультразвукову, комбіновану чистку обличчя, косметичний масаж, пілінги, плазмотерапію, мезотерапію, біоревіталізацію (ін’єкції гіалуронової кислоти), ін’єкції ліполітиків (лікування целюліту, корекція локальних жирових відкладень, другого підборіддя, жирових відкладень на животі, стегнах). Проводить підготовка шкіри до операцій, відновлення шкіри після травм, опіків, оперативних втручань та інші процедури. Лікує такі хвороби, як акне(вугрова хвороба), постакне, купероз, розацеа, комедони, целюліт, хлоазми, мелазма, локальні вогнища гіперпігментація, стрії(розтяжки), міліуми, рубці, корекція зморшок, алопеція, погіршення якості волосся. Мває вищу медичну освіту, постійно вдосконалює свої навики на курсах, тренінгах, численних майстер-класах з косметології. Виконує контурну пластику губ (збільшення губ, омолодження губ).
Львів вул. Кос-Анатольського, 4 р.Сихівський
Дерматовенеролог, трихолог
Лікар Чемерис Мар’яна Мирославівна з метою діагностики використовує в роботі цифрову дерматоскопію, трихоскопію та люмінісцентну діагностика. Спеціалізується в таких напрямках, як мезотерапія, плазмотерапія; методики Regenera activa." на "Спеціалізується на лікуванні захворювань шкіри та її похідних, хронічних дерматозів, алергодерматозів, проблем випадіння волосся, проводить трансплантацію волосся, бороди та брів. Проводить цифрову дерматоскопію, люмінісцентну діагностику та трихоскопію. Спеціаліст ін’єкційних методик: мезотерапія, плазмотерапія. Володіє методикою Regenera activa.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-29
Основні напрямки практичної роботи : діагностика та лікування онкологічних захворювань гортані, горла і носа; функціональна, реконструктивна хірургія та мікрохірургія носа гортані і глотки у дітей та дорослих.
Косметолог
Спеціаліст проводить глибокий пілінг обличчя, ліпофілінг обличчя, чистку обличчя. Володіє методиками біоревіталізації, ботулінотерапіі, мезотерапії. Виконує корекцію мімічних зморшок, контурну пластику обличчя та естетичне моделювання губ. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар займається виявленням та терапією гінекологічних захворювань. Здійснює ведення вагітності. Проводить відеокольпоскопію, ультразвукове дослідження матки, молочних залоз та органів малого тазу. Консультує з питань вибору контрацепції. Виконує радіохвильове лікуванні ерозії шийки матки.
Невролог дитячий
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії неврологічних захворювань у дітей. Приймає пацієнтів з епілепсією, гіперактивністю, порушенням сну та затримкою психомовного розвитку. В роботі використовує сучасні методики. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах по неврології.
Терапевт, ендокринолог
Лікар займається комплексним лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Успішно лікує патології ендокринологічної системи: цукровий діабет, остеопороз, акромегалію, аутоімунний тиреоїдит, вузловий зоб. Також приймає пацієнтів з ГРВІ, грипом, пневмонією, бронхітом, анемією, гастритом, харчовими отруєннями та гіпертонічною хворобою.
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні захворювань центральної та периферичної нервової системи. Приймає пацієнтів з мігренню, безсонням, підвищеною тривожністю та нервозністю, вегетосудинною дистонією, панічними атаками та частими запамороченнями. Для уточнення діагнозу призначає МРТ головного мозку.
Лікар здійснює прийом пацієнток з гінекологічними захворюваннями. Виконує біопсію шийки матки, проводить медикаментозне лікування шийки матки. Лікує гострі та хронічні захворювання органів малого тазу, хвороби, що передаються статевим шляхом. Консультує з питань вибору контрацепції та планування вагітності.
Косметолог
Спеціаліст займається проведенням різних косметологічних процедур. Спеціалізується на ботулінотерапії, контурній пластиці, мезотерапії та біоревіталізації. Виконує корекцію мімічних зморшок та естетичне моделювання губ. В роботі використовує anti-age програми та програми догляду за проблемною шкірою.