Сторінка 3. Приватні лікарі у Львові

Фільтр: (Знайдено 926 лікарів 4 відгука) Сортування: (Ціна)
Андрій
Романів дуже кваліфікований стоматолог. Я отримав задоволення від якості його роботи.
10 листопада '16 г.
Леонід
Мені лікар дуже сподобалась - давно не зустрічав таких приємних лікарів. Щиро вдячний за надану допомогу!
29 жовтня '16 г.
Сергей
Замечательный врач! Рекомендую!
06 серпня '16 г.
Вероника
Лечение безболезненное и качественное. Рекомендую.
08 вересня '16 г.
Стоматолог-ортопед
Романів Назар лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням хвороб зубів та ясен. Проводить консультації пацієнтів з питань догляду за ротовою порожниною.
Стоматолог-ортопед
Катерина Теодорівна лікар стоматолог вищої категорії, спеціалізується на ортопедії. Лікар володіє усіма сучасними технологіями ортопедичного лікування в стоматології.
Стоматолог-ортопед, Хірург
Кандидат медичних наук, лікар стоматолог-ортопед, хірург, надає послуги в сфері хірургічної та ортопедичної стоматології. В своїй практиці використовує новітні технології, що є запорукою найкращого результату лікування. Лікар також займається викладацькою та науковою роботою.
Лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням, профілактикою захворювань зубів та ясен, а також художньою реставрацією зубів.
Ортодонт
Лікар-ортодонт, займається лікуванням патології прикусу в дітей і дорослих. Проводить постановку керамічних і металевих брекет-систем. Використовує різноманітні новітні технології в ортодонтії.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Лікар-стоматолог другої категорії, спеціалізується на наданні послуг в сфері хірургічної стоматології. Лікар проводить видалення зубів, доброякісних новоутворень, резекцію коренів та інші процедури.
Стоматолог-терапевт, ортодонт
Лікар стоматолог-ортодонт другої категорії, фахівець в області терапевтичної стоматології та ортодонтії, займається лікуванням запальних і дегенеративних захворювань тканин зубів та ясен. Проводить корекцію зубного ряду за допомогою брекетів та пластин.
Стоматолог-терапевт, ортопед
Лікар Заремба Юрій Ігорович, спеціалізується у сфері терапевтичної та ортопедичної стоматології. Лікар діагностує та лікує хвороби ясен (гінгівіти, парадонтити); карієс та його ускладнення (пульпіти, періодонтити) та проблеми прикусу. Виконує відновлення зубного ряду шляхом протезування (металеві та цирконієві керамічні коронки, бюгельні протези, протезування на імплантах). В роботі користується сучасними методами діагностики, лікування та профілактики захворювань ротової порожнини.
Львів вул. Академіка Єфремова, 75 (Клініка естетичної стоматології) р.Франківський
Кардіолог, терапевт
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням захворювань серцево-судинної системи. Також приймає пацієнтів з патологіями терапевтичного профілю. Проводить оцінку ризику розвитку тромбоемболії та інсульту. Успішно лікує гіпертонію, стенокардію, атеросклероз, нейроциркуляторну дистонію, ішемічну хворобу серця.
Львів смт Східниця, вул. Золота Баня, 2 А
Стоматолог-хірург
Лікар спеціалізується на видаленні зубів, в тому числі зубів мудрості. Проводить складне видалення зуба, лікування кісти зуба. Виконує протезування металокерамічними, керамічними та цирконієвими коронками. Займається імплантацією зубів, лазерною пластикою вуздечок губ та язика.