Лікарі терапевти у Львові (Шевченківський район)
Наукова ступінь
Категорія
Була на прийомі в пані Соломії. Щиро вражена спілкуванням з доктором. Доктор переглянула всі попередні обстеження і аналізи, вислухала скарги, оглянула мене призначила необхідні аналізи і обстеження і попередні ліки. Також доктор розʼяснила як підготуватись до обстежень і аналізів, якої дотримуватись дієти, що можна їсти, а від чого утриматись. Щиро вдячна доктору за її уважність і фаховість.
Людмила
Була на прийомі у Яриш Татьяна Іванівни.Хочу порекомендувати її,як професійного лікаря,мені дуже сподобалося!Чуйна,спокійна і людяна!Уважно вислухала,дала поради.
13 грудня '24 г.
Тетяна Карабаджак
Зверталися до Яріш Тетяни Іванівни коли хворів чоловік, такого чуйного і уважного лікаря в наш час важко знайти! Все ідеально починаючи від здачі аналізів,самого лікування та після лікування лише приємні враження та емоції.Щиро рекомендую досвідченого,високо кваліфікованого спеціаліста своєї справи Яріш Т.І.
20 червеня '24 г.
Іра
Чудовий лікар.Який вислухає.порадить.знайде причину.ще й хвилюється за результат.Дякую вам.Тетяно Іванівно.ваша обізнаність не лише в галузі гастроентерології .допомогла нам вилікувати донечку.Дай вам Бог здоров'я і ще багато років працювати.
Терапевт, Гастроентеролог
Терапевт - вища категорія. Гастроентеролог - перша категорія. Займається діагностикою та лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, а також корекцією способу життя та призначенням дієтичного харчування при захворюваннях різних органів та систем. Надає лікарську допомогу пацієнтам, що страждають виразковою хворобою шлунка, 12-палої кишки, гастритом, дуоденітом, захворюваннями печінки та підшлункової залози, анемією, артеріальною гіпертензією та ін. Володіє методиками ендоскопічних досліджень органів шлунково-кишкового тракту: езофагогастродуоденоскопії, ректороманоскопії.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-15
Гастроентеролог, терапевт
Проводить діагностично-лікувальну роботу, в тому числі ендоскопічне обстеження шлунково-кишкового каналу.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань загального профілю. Проводить консультації, оглядає пацієнтів, направляє на лабораторні та інструментальні дослідження. Лікує ГРВІ, ГРЗ, грип. Розробляє комплексні схеми терапії порушень з боку органів шлунково-кишкового тракту, ендокринної та серцево-судинної системи.
Кардіолог, терапевт
Герич Лілія Олександрівна
Лікар спеціалізується в галузях терапії та кардіології. Проводить діагностику та лікування серцево-судинних захворювань. Займається лікуванням гіпертонічної хвороби, стенокардії, атеросклерозу, тахікардії, серцевої недостатності.
Гастроентеролог, терапевт
Гастроентеролог Лябах Олена Дмитрівна надає кваліфіковану медичну допомогу за спеціальністю. В роботі використовує сучасні методи діагностики та лікування. Займається лікуванням органів травлення, розладів і порушень в роботі системи шлунково-кишкового тракту.
Консультація 600/450 грн.
Гастроентеролог
Гук-Лешневська Зоряна
Терапевт вищої категорії, спеціаліст гастроентеролог. Кандидат медичних наук, доцент. Є автором 85 друкованих робіт (статті у наукових журналах, тези у збірниках конференцій, навчальні посібники, методичні рекомендації). Є співавтором у 4 монографіях.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-15
Ендокринолог, терапевт, кардіолог
Капустинська Оксана Степанівна
Лікар спеціалізується в області ендокринології та терапії. Вища- терапія. Ендокринологія, кардіологія- сертифікат. Регулярно приймає участь в міжнародних та вітчизняних конференціях в якості доповідача та слухача. Автор понад 50 наукових робіт. Член асоціації лікарів-інтерністів Західної України, ESC.
Терапевт, Рентгенолог
Головід Степан Мстиславович
Терапевт, сімейний лікар
Цінкевич Тетяна Валеріївна
Сімейний лікар
Коломієць Зоряна Юріївна
Надання консультації відносно профілактики, діагностики та лікування поширених захворювань дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної системи, вакцинація дітей та дорослих, догляд за новонародженими