Лікарі діагности у Львові (Шевченківський район)

Ана
Она мой герой. Она знает свою работу, она очень внимательный и теплый человек. Она объясняет каждую деталь, Я из Грузии, и я волновалась находится в чужой стране, но я чувствую, что в хороших руках.
Марта
Ірина Богданівна - чудовий спеціаліст, на консультації ретельна та уважна, інформація стосовно стану здоров'я надана доступно і зрозуміло. Однозначно рекомендую Ірину Богданівну
Илена
Несколько раз обращалась и врач оставила самые лучшие впечатления. Специалист своего дела.
Валерія
После переезда во Львов, потратила уйму времени на поиск хорошего гинеколога. Я рада, что мои поиски окончились на Ирине. Она меня полностью устраивает как специалист, я очень довольна.
21 травня '17 г.
Акушер-гінеколог, дитячий та підлітковий гінеколог, лікар УЗД
Лікар другої кваліфікаційної категорії. Спеціаліст в галузі акушерства та гінекології, ультразвукової діагностики, дитячий та підлітковий гінеколог. Займається лікуванням гормональних розладів у жінок та дівчат. Також надає лікарську допомогу при запальних захворюваннях матки, шийки матки, інфекціях, що передаються статевим шляхом. Проводить консультації з питань планування сім'ї, психологічної підготовки дівчаток до статевої зрілості. Спеціалізується на підготовці жінок до пологів, корекції патологічних станів вагітності, комплексному веденні вагітності.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Лікар УЗД, лікар функціональної діагностики
Лікар проводить функціональну діагностику системи кровообігу в верхніх та нижніх кінцівках з метою завчасного виявлення варикозу, тромбофлебіту та інших патологій судин.
Ендокринолог, лікар УЗД
Львів пр-т В'ячеслава Чорновола, 45 А, корпус 4 р.Шевченківський
Кардіолог, лікар функціональної діагностики
Дитячий кардіолог, проводить функціональну діагностику. Займається лікуванням вроджених патологій серця, ревматичних та неревматичних хвороб серця, міокардитів, артеріальної гіпертензії, вегето-судинної дистонії.
Рентгенолог
Лікар-радіолог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі дитячої нейрорадіології, діагностики та лікування патологій кістково-суглобової системи. Надає консультації діагноста. Здійснює розшифровку результатів досліджень, постановку і уточнення діагнозу. Проходила стажування в Україні та за кордоном (Польща).
Радіолог
Доктор Мацієвський Тарас Євстахійович спеціалізується в області радіологічної діагностики. Надає консультаційні послуги. Володіє такими методами діагностики, як ультразвукове дослідження, рентгенографія, комп'ютерна томографія, магнітно-резонансна томографія, ехокардіографія та ін. Проводить розшифровку результатів досліджень, постановку діагнозу.
УЗД-спеціаліст
Лікар УЗ-діагностики, проводить дослідження роботи щитовидної залози, молочних залоз, органів черевної порожнини, органів малого тазу, чоловічих і жіночих статевих органів. Лікар активно бере участь в конференціях.
Радіолог
Доктор Євтух Вероніка Петрівна спеціалізується в області радіологічної діагностики, комп'ютерної томографії. Надає консультації діагноста. Досконало володіє методиками дослідження серця на КТ. Здійснює розшифровку результатів досліджень, постановку і уточнення діагнозу. Проходила стажування по спеціальності в Польщі та Австрії.
Дерматовенеролог, УЗД-спеціаліст
Лікар Марутяк Оксана Степанівна - дерматовенеролог, спеціаліст з ультразвукової діагностики. Досвід роботи 20 років. Спеціалізується на ранній діагностиці загальних захворювань. Проводить видалення бородавок та папілом, доброякісних пухлин. Розробляє індивідуальні схеми терапії шкірних захворювань. Приймає пацієнтів за попереднім записом.
Львів пр-т В'ячеслава Чорновола, 45а/9 р.Шевченківський
УЗД-спеціліст
Доктор Свідрик Вікторія Володимирівна — спеціаліст з ультразвукової діагностики. Основний напрямок діяльності — допплерографія. Проводить транскраніальну допплерографію, дуплексне сканування артерій та вен верхніх та нижніх кінцівок, судин щитовидної залози, нирок, черевної аорти та її вісцеральних гілок. Також виконує ультразвукові дослідження органів черевної порожнини та заочеревинного простору, щитовидної залози, молочних залоз, органів малого тазу. Надає консультації діагноста. Постійно підвищує професійний рівень, навчається у передових національних школах УЗД.