Лікарі стоматологи у Львові (Шевченківський район)
Марія
Дуже хороший лікар. Лікуємось усією сім'єю багато років.
06 листопада '19 г.
Ірина
Фахівець своєї справи. Задоволена його роботою.Не шкодую, що обрала цього стоматолога для своєї родини.
12 червеня '18 г.
Олександра
Прекрасний та кваліфікований лікар-стоматолог. Як кажуть, лікар від Бога:)
Василина
Прекрасний фахівець, приємна людина!
Стоматолог-хірург
Олег Михайлович спеціалізується на терапевтичній та хірургічній стоматології. Проводить видалення зубів, резекцію верхівки кореня, лікувє карієс, пародонтит, пародонтоз та інші захворювання зубів. Головний лікар клініки «Стоматолог і Я».
Лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичному лікуванні зубів, застосовуючи в своїй практиці новітні технології з прямої реставрації зубів, ювелірні методики ендодонтичного лікування каналів зуба.
Лікар-стоматолог першої категорії, спеціаліст терапевтичного, ендодонтичного та ортопедичного стоматологічного профілю. Проводить лікування карієсу, пародонтиту, робить пломбування зубів та зубних каналів. Має досвід стажування в США. В практичній діяльності використовує сучасні технології та новітній реставраційний матеріал.
Стоматолог-ортопед
Лікар стоматолог-ортопед вищої категорії, професіонал у сфері стоматологічної імплантології з подальшим протезуванням. Займається встановленням металокерамічних, керамічних коронок та стоматологічних конструкцій високої якості з художнім моделюванням.
Імплантолог, стоматолог-хірург, стоматолог-ортопед
Омельчук Юрій Вікторович
Юрій Вікторович - стоматолог-хірург, імплантолог, терапевт, ортопед. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології стоматологічного профілю. Постійно удосконалює навички кваліфікації.
Ортодонт
Кролівець Тетяна Григорівна
Мене звати Тетяна Кролівець, я лікар-ортодонт із понад 20-річним досвідом у стоматології.
Свій професійний шлях я почала ще у 2004 році, закінчивши Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького та пройшовши подальше підвищення кваліфікації в Харківській медичній академії післядипломної освіти. Маю ступінь кандидата медичних наук та вищу кваліфікаційну категорію лікаря-ортодонта.
За роки практики я успішно завершила понад 3000 клінічних випадків, включаючи найскладніші ортодонтичні ситуації. У своїй роботі я застосовую сучасні методики лікування, орієнтовані на результат, естетику та комфорт пацієнта. Володію високим рівнем мануальних навичок, що дозволяє мені працювати навіть у найделікатніших клінічних випадках.
Професійний розвиток для мене — щоденна реальність. Я очолюю Харківський осередок Асоціації ортодонтів України (АОУ) та постійно ділюся знаннями і досвідом із колегами.
Крім медицини, моє життя наповнене родинним теплом: саме родина надихає мене бути уважною, терплячою і відданою своїй справі. У своїй практиці я ціную індивідуальний підхід і завжди намагаюся створити для кожного пацієнта відчуття довіри, підтримки та впевненості.
Моя мета — не просто вирівняти зуби, а допомогти кожному пацієнту розкрити свою найкращу усмішку і відчути справжню впевненість у собі.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-15
Ендодонтист
Козуля Софія Петрівна
Софія Петрівна Козуля — досвідчений стоматендодонтист із десятирічнимдосвідом роботи з
мікроскопом. Вона спеціалізується на лікуванні запалень та інструментів з кореневих каналів.
Сахарський Павло Володимирович
Павло Володимирович - спеціалізується на терапевтичній стоматології. Приймає дорослих. Пріоритетними напрямками роботи є ортопедія та ендодонтія.
Імплантолог, стоматолог-хірург
Глущишин Остап В'ячеславович
Остап В'ячеславович - стоматолог-хірург, стоматолог-імплантолог. Веде прийом дорослих. Пріоритетними напрямками роботи є видалення зубів, проведення хірургічного етап імплантації та ортопедичного етапу імплантації.
Дитячий стоматолог
Маковецька Олеся