Лікарі неврологи у Львові (Шевченківський район)
2 відгука
Надія
Хочу висловити свою велику вдячність нашому лікарю неврологу Вікторії Віталіївні Нечуй.Вона професійно і з великою віддачею зайнялася нашим сином.З легкість змогда знайти з ним спільну мову, хоч це і в мене не завжди виходить.І ще раз дуже дякую!
17 липня '18 г.
Олеся
Невролог Негруб Вікторія Віталіївна- хороший лікар.Вона допомогла нам зрозуміти поведінку нашої дитини,і на що треба звернути увагу.Вона була привітна з нами, постійно усміхалася і при цьому робила детальше обстеження нервової системи малюка.Щиро вдячні їй за те, що показала нам батькам , справжню причину такої поведінки дитини!
10 липня '18 г.
Невропатолог
Викрикач Назарій Михайлович
Назарій Михайлович - кваліфікований лікар-невропатолог з багаторічним досвідом роботи, який спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань нервової системи. Активно використовує сучасні методи діагностики, такі як МРТ, КТ, УЗД судин головного мозку та шиї, електроенцефалографія (ЕЕГ), електронейроміографія (ЕНМГ), що дозволяє з високою точністю визначати причину захворювання.Застосовує комплексний підхід до лікування, поєднуючи медикаментозну терапію, фізіотерапію, лікувальну фізкультуру та, за необхідності, мануальну терапію тощо
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-04-21
Вікторія Віталіївна, спеціалізується в сфері дитячої неврології. Проводить лікування захворювань нервової системи, мігрені, затримки моторної функції, епілепсії, заїкання, нервовий тік, порушення сну, гіпоксичного ураження ЦНС.
Дитячий невролог
Божик Олеся Орестівна
Лікар надає рекомендації батькам щодо розвитку дитини, коли дитина повинна сидіти, тримати голівку, перевертатися, стояти, говорити перші слова, проводить електроенцефалографію, нейросонографію, консультативний прийом з комплексним фізикальним оглядом і тестуванням.
Невролог, невропатолог
Яцинин Ростислав Юрійович
Ростислав Юрійович - кваліфікований лікар-невролог, невропатолог з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних захворювань та патологій, має значний досвід у лікуванні хвороб центральної та периферичної нервової системи, нейродегенеративних, демієлінізувальних захворювань, мігрені та неврологічних розладів тощо
Федорова Юлія Олександрівна
Нейрохірург
Савка Олег Миронович
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-04-21
Сигінь Роксолана Петрівна
Нейрохірург
Флис Юрій Володимирович
Лікар функціональної діагностики, невролог
Лікує судинні захворювання головного мозку, наслідки перенесеного інсульту, черепно-мозкових травм, синкопальні стани (стан з втратою свідомості), мігрень, постійні головні болі, епілепсію, остеохондроз, Ішіас, люмбаго, радикуроневрит, захворювання периферичної нервової системи та ін. Співавтор наукових 11 наукових статтей у фахових виданнях. Володіє англійською мовою
Дитячий невролог
Баран Оксана
Оксана Баран - висококваліфікований лікар-дитячий невролог з багаторічним досвідом роботи, спостерігає та лікує дітей різного віку із ураженням центральної та периферичної нервової системи, органічними ураженнями мозку, епілепсією та епілептичними синдромами, невротичними розладами, затримкою психомовного розвитку тощо. Консультує з питань нервово-психічного розвитку дітей та в разі необхідності проводитьсуміжні консультації з вузькими фахівцями (ортопедом, окулістом, хірургом, педіатром, дитячим психологом)