Сторінка 97. Приватні лікарі у Львові
Пецюх Соломія Іванівна
Привіт! Я Соломія — людина, яка щиро вірить, що здорова, красива усмішка змінює життя.
Ще в дитинстві я знала: моє покликання — медицина. У старших класах серце підказало мені, що хочу дарувати людям впевненість через догляд за їхніми усмішками.
Мій шлях у професію почався у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького, куди я вступила у 2016 році. Після закінчення університету та інтернатури у 2023 році я не зупинилася — адже стоматологія вимагає постійного розвитку. Курси, лекції, майстер-класи — це вже стиль мого життя.
Я працюю з найсучаснішими методиками та матеріалами, щоб ви отримували найкращий результат — усмішку, яка світиться здоров’ям і щастям.
Найбільше натхнення для мене — бачити, як ви виходите з клініки з радістю на обличчі. Саме для цього я обрала свою професію
Дерматовенеролог, трихолог
Петровська Катерина Олегівна
Проводить лікування захворювань шкіри голови та волосся, цифрову трихоскопію. Спеціаліст з проведення цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень шкіри лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методам. Володіє, також IPL терапії.
Кардіолог, лікар функціональної діагностики
Задорожна Романна Олегівна
Лікар застосовує такі методи діагностики здоров'я серця: ЕКГ, ЕхоКГ (УЗД серця), Холтер ЕКГ, тредімл-тест.
Спеціалізується на детальному кардіологічному огляді, веденні пацієнтів до і після кардіохірургічних втручань у команді symbiotyka heart team.
Кожен пацієнт отримає краще рішення для свого серця – від лікування та корекції факторів ризику до хірургічного втручання.
Невропатолог
Негір Іванна Юріївна
Лікар займається лікуванням та профілактикою неврологічних розладів. Займається діагностикою та лікуванням пацієнтів з гострим порушенням мозкового кровообігу (включаючи наслідки інсультів: ішемічного, геморагічного, САК.)
Сексопатолог
Кулик Софія Степанівна
Підхід до сексологічних питань з декількох ракурсів, а саме медичного та психологічного, дозволяє знайти найоптимальніший варіант вирішення проблем.
Ендокринолог
Сулига Ірина Богданівна
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань щитовидної залози, хвороб гіпофізу та надниркових залоз. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД щитовидної залози. Приймає пацієнтів з цукровим діабетом, ожирінням, синдромом хронічної втоми, гіпотиреозом та токсичним зобом.
УЗД-фахівець
Салашник Олег Степанович
Лікар проводить обстеження судин, шиї, лімфатичних вузлів, щитоподібної залози, слинної залози, ОЧП (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза), нирок, сечового міхура, судин нирок, жіночої статевої системи (матка, яєчники), молочних залоз, чоловічої статевої системи (передміхурова залоза, органи калитки)
Ортодонт
Наталія Василівна лікар вищої категорії ортодонт, займається підбором і встановленням брекет-систем, лінгвальних пластин, капів.
Дитячий ендокринолог
Сворень Юлія