Сторінка 4. Лікарі гінекологи у Львові (Франківський район)
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Блищак Олена Володимирівна
Досвідчений акушер-гінеколог з кваліфікацією лікаря УЗД-діагностики. Вона поєднує класичну гінекологічну практику із сучасними методами ультразвукового обстеження, що дозволяє їй проводити комплексну діагностику жіночого здоров'я. Спеціалізується на лікуванні широкого спектра гінекологічних захворювань — від інфекцій та порушень менструального циклу до ендометріозу та гіперпластичних процесів ендометрія. Приділяє особливу увагу веденню вагітності та профілактичним оглядам, підбираючи індивідуальний підхід до кожної пацієнтки. Її професійний профіль охоплює як лікувальну, так і діагностичну складову гінекологічної допомоги.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-09-18
Консультація 1100/1320 грн.
Акушер-гінеколог, гінеколог
Беринда Христина Олегівна
Гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
Римар Вікторія Вікторівна
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лисик Катерина Іванівна — лікар акушер-гінеколог та УЗД-фахівець, яка надає сучасну діагностику, профілактику та лікування гінекологічних захворювань. Проводить ультразвукові обстеження, веде вагітність та допомагає у питаннях жіночого здоров’я на різних етапах життя. У роботі поєднує професійний підхід, сучасні методи діагностики та уважне ставлення до кожної пацієнтки.
Акушер-гінеколог, сексолог, УЗД-фахівець
Лавро Дар’я Юріївна