Лікарі репродуктологи у Львові (Франківський район)

Ірина
Ми дуже вдячні Ірині Ярославівні. Завдяки їй в нас народився синочок. Прийдемо ще за донечкою
наталья
Замечательный специалист! благодаря прекрасному отношению к людям и ответственному и профессиональному подходу к своей работе на свет родились наши два сыночка!
Світлана
Дуже хороший лікар!Дякуємо за донечку.
Людмила
Дякуємо, Кожемі І.Я. Завдяки її професійній роботі з'явився на світ наш синочок.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Ірина Ярославівна є спеціалістом вищої категорії у галузі репродуктології та гінекології. Проводить обстеження та спостереження пар, що не мають дітей, проведення ЕКЗ, лікування патологій жіночої статевої системи.
Консультація від 450 грн.
Репродуктолог, УЗД-спеціаліст
Кандидат медичних наук, лікар репродуктолог, займається лікуванням усіх видів жіночого непліддя. Проводить ультразвукову діагностику.
Консультація від 450 грн.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Оксана Ігорівна спеціалізується на гінекології та репродуктивній медицині. Надає послуги з ведення вагітності, лікування інфекційних та запальних захворювань, підбору методів контрацепції. Проводить кольпоскопію, забір аналізів, УЗД та ін.
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст, Репродуктолог
Тетяна Павлівна лікар акушер-гінеколог другої категорії, займається УЗ діагностикою у гінекології та пренатальною діагностикою, досконало володіє процедурою гістероскопії, займається спостереженням вагітності, включаючи вагітність після ЕКЗ. Проводить лікування вагінітів, вульвовагинитів, дисплазії шийки матки, жіночого непліддя, ерозії шийки матки та інших гінекологічних захворювань.