Лікарі гастроентерологи у Львові (Франківський район)
4 відгука
Оля
Дякую, прекрасний результат лікування.Везіння у всьому!
Бут Анна
Дуже відповідальний, та кваліфікований гастроентеролог. нещодавно приходила до неї на прийом. Лікар компетентний, та максимально уважний до пацієнта. Все пояснює та звертає увагу на найменшу дрібницю. Усім задоволена. Рекомендую!
Тина
Деякий час мене турбував біль в верху живота. Я звернулася до цього спеціаліста. лікар мене вислухала, пропальпувала живіт, та направила на УЗД та ФГДС. Як виявилося у мене ерозія шлунка. Після курсу лікування почуваю себе добре. Дякую!
Світлана
Дитині стало краще. Я дуже за це вдячна.
Гастроентеролог
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні захворювань травної системи. Приймає пацієнтів з патологіями печінки та підшлункової залози. Лікує гастрит, дуоденіт, дисбактеріоз, холецистит, рефлюксну хворобу, цироз печінки, гепатити та панкреатит. Консультує з приводу правильного харчування та вибору дієти.
Гастроентеролог дитячий
Лікар гастроентеролог першої категорії. Займається лікуванням органів шлунково-кишкового тракту, спеціалізується на лікуванні дуоденіту, холециститу, виразкової хвороби, панкреатиту. Закінчила Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького.
Гінеколог
Христич Світлана Леонтіївна