Лікарі терапевти у Львові (Франківський район)
Наталя
Звернулася до лікаря з приводу алергії у сина,виникла непередбачувана ситуація,хочу сказати від щирого сердця велику подяку за вашу допомогу,своєчасну і таку необхідну.Спасибі за ваші поради та лікування.Ви лікар з великої літери.
Тетяна
Звернулися до Марти Павлівни з питання бронхіальної астми та алергії в сина. Дуже сподобався цей спеціаліст. Уважна, чуйна, терпляча, досвідчена та дуже кваліфікована. Призначила необхідні дослідження та аналізи. За результатами порадила адекватне лікування. Синові уже набагато легше.
Марія
Ми дуже задоволені професіоналізмом нашого улюбленого лікаря Максимчук Соломією Ігорівною. Я щаслива що можу отримати хорошу консультацію у будь яку хвилину.
02 липня '17 г.
АННА
Чудовий спеціаліст!!!
22 грудня '16 г.
Сімейний лікар, Педіатр
Лікар сімейної медицини. Займається лікуванням та діагностуванням хвороб загального терапевтичного профілю, лікує гострі респіраторні захворювання, різноманітні алергічні прояви, хвороби судинної та дихальної системи. Закінчила Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького.
Терапевт, Алерголог, Імунолог, Ревматолог
Доктор спеціалізується в області терапії, алергології, імунології та ревматології. Лікує алергічний дерматит, харчову алергію, бронхіальну астму та набряк Квінке. Для кожного пацієнта підбирає індивідуальну терапевтичну програму. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах. Веде прийом для дітей с 14 років.
Ендокринолог, терапевт, кардіолог
Капустинська Оксана Степанівна
Лікар спеціалізується в області ендокринології та терапії. Вища- терапія. Ендокринологія, кардіологія- сертифікат. Регулярно приймає участь в міжнародних та вітчизняних конференціях в якості доповідача та слухача. Автор понад 50 наукових робіт. Член асоціації лікарів-інтерністів Західної України, ESC.
Лікар спеціалізується в області терапії. Лікує гостру респіраторну вірусну інфекцію, захворювання дихальної, серцево-судинної і травної систем. При певних показниках вирішує питання щодо термінової госпіталізації пацієнта або його направлення до вузькопрофільного спеціаліста.
Терапевт, лікар функціональної діагностики
Савчук Ольга Ростиславівна
Лікар займається наданням допомоги пацієнтам терапевтичного, кардіологічного та пульмонологічного профілю.
Терапевт, сомнолог, дієтолог
Підчеха Ірина Іванівна