Лікарі психотерапевти у Львові (Франківський район)
Наукова ступінь
Категорія
Леся
Чудовий лікар,професіонал своєї справи,на сесіях створює відчуття безпеки та комфорту.
Уляна
Хороший лікар
Рекомендую
Владислав
Мене в загальному все біль ніж влаштувало. Лікар дуже позитивний, викликає прихильність до себе. Вислухала, зрозуміла мою проблему, порадила те що неодмінно мені допомогло. Лікар компетентний у своїй справі. Неодмінно прийду ще!
Адам
Обстановка комфортна, яка стимулює до відвертої розмови. Лікар, уважно слухала, задавала багато навідних питань. Все дуже сподобалося. Я маю намір, прийти принаймні ще на один сеанс. Таких професіоналів важко знайти в наш час!
Психотерапевт
Лікар-психотерапевт надає послуги психотерапевтичного консультування, психотерапії (психодинамічна психотерапія, символдрама, схематерапія). Працює з пацієнтами дорослого віку (від 18 років). Психотерапія скерована на діагностику, опрацювання
внутрішньоособитісних та міжособистісних конфліктів, роботу з психосоматичними розладами. При потребі призначає фармакотерапію
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-28
Психолог, психотерапевт
Олеся Шевчук спеціалізується в галузі психології та психотерапії. Надає індивідуальні консультації, проводить тренінги і групову терапію. Займається вирішенням особистісних проблем, проблем у стосунках пар, батьків і дітей. Допомагає подолати кризовий стан, депресію, тривожність, психосоматичні розлади. На практиці застосовує аналітичну психотерапію.
Лікар невролог другої категорії. Займається лікуванням патологій спинного та головного мозку, периферичної нервової системи, лікує мігрені, епілепсію, радикуліт. Закінчив Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького.
Психотерапевт, Психоневролог
Лікар психотерапевт, психоневролог першої категорії. Займається лікуванням психоневрологічних, психосоматичних та психотичних розладів, спеціалізується на лікуванні депресії, тривожності.
Консультація от 550
Психотерапевт, Психолог
Врач Фрик-Палагицкая Наталья Григорьевна – с 15-летним стажем работы, специализируется в психологии и психотерапии. Обратиться к врачу можно с проблемой бесплодия, когда его причиной является нарушение психоэмоционального состояния. Она оказывает помощь в дородовом и послеродовом периоде, предупреждая развитию тяжелой депрессии. Специалист занимается решением проблем в семейный, межличностных отношениях, работает с подростками и дает рекомендации по общению родителей с детьми.
Консультація від 450 грн.