Лікарі психотерапевти у Львові (Франківський район)
Наукова ступінь
Категорія
Леся
Чудовий лікар,професіонал своєї справи,на сесіях створює відчуття безпеки та комфорту.
Уляна
Хороший лікар
Рекомендую
Владислав
Мене в загальному все біль ніж влаштувало. Лікар дуже позитивний, викликає прихильність до себе. Вислухала, зрозуміла мою проблему, порадила те що неодмінно мені допомогло. Лікар компетентний у своїй справі. Неодмінно прийду ще!
Адам
Обстановка комфортна, яка стимулює до відвертої розмови. Лікар, уважно слухала, задавала багато навідних питань. Все дуже сподобалося. Я маю намір, прийти принаймні ще на один сеанс. Таких професіоналів важко знайти в наш час!
Психотерапевт
Лікар-психотерапевт надає послуги психотерапевтичного консультування, психотерапії (психодинамічна психотерапія, символдрама, схематерапія). Працює з пацієнтами дорослого віку (від 18 років). Психотерапія скерована на діагностику, опрацювання
внутрішньоособитісних та міжособистісних конфліктів, роботу з психосоматичними розладами. При потребі призначає фармакотерапію
Психолог, психотерапевт
Олеся Шевчук спеціалізується в галузі психології та психотерапії. Надає індивідуальні консультації, проводить тренінги і групову терапію. Займається вирішенням особистісних проблем, проблем у стосунках пар, батьків і дітей. Допомагає подолати кризовий стан, депресію, тривожність, психосоматичні розлади. На практиці застосовує аналітичну психотерапію.
Психотерапевт, психолог
Лікар психотерапевт, психолог, спеціаліст у галузі сімейної психотерапії. Надає консультативні послуги з лікування стресів, депресій, панічних атак. Допомагає пацієнтам із обсесивно-компульсивними розладами, заниженою самооцінкою, розладом особистості. Сердюк Христина Василівна базується у своїй роботі на методах аналітичної, поведінкової та когнітивної психотерапії, гештальт-терапії, схематерапії та антистресових технік. Прийом 50 хв
Психотерапевт
Драганчук Оксана Богданівна