Лікарі генетики у Львові (Франківський район)
Знайдено 2 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Мар‘яна Гнатківська
Мар‘яна Михайлівна най краща♥️Я з Закарпаття приїжаю до неї. Не хочу до іншого лікаря йти.
Михаил
Лікувався в Вікторії Ігорівни з реактивним артритом за методом її батька- вилікували. Суглоби прийшли в норму, а були збільшені в 3 рази. Зараз навіть немає болей.
13 травня '19 г.
Боже, дай Бог здоров'я Виктории Игоревне - врачи не могли определиться с моими анализами- она все сделала и "привела в норму"!
16 квітня '19 г.
Тетяна
В мого сина постійні судоми. Ніхто не міг поставити діагноз. Вікторія Ігорівна допомгла правильно визначити діагноз та вилікувати мого сина.
Генетик, акушер-гінеколог
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, лікар генетик вищої категорії, проводить медико-генетичне консультування вагітних. Мар'яна Михайлівна займається визначенням показників та проведенням інвазивної допологової діагностики у вагітних групи ризику, планування, обстеження вагітності у сім'ях при наявності спадкової патології, невиношуванням вагітності та непліддям невстановленого генезу, порушенням менструальної функції.
Консультація 1100/1320 грн.
Палинская Виктория Игоревна специализируется на лечении рассеянного склероза, мышечной дистрофии, черепно-мозговых и травм спинного мозга. Лечит инсульты и постинсультные состояния, хронические нарушения кровотока, болезнь Альцгеймера, ревматизм, ревматоидный артрит, системная красная волчанка. Доктор также предоставляет услуги по лечению хронического бронхита, альвеолита, гастрита, энтеро-колита, гломерулонефрита, пиелонефрита, сахарного диабета, зоба, миомы матки, бесплодие. Ведет детей с ДЦП, аутизмом, эпилепсией. Является автором многих научных работ, в том числе патентов и авторских прав.