ЛОНО Клінік (LONO Clinic), медичний центр
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
LONO Clinic — клініка гінекології, репродуктології та комплексного здоров'я у Львові.
LONO Clinic — сучасна медична клініка, де поєднуються доказова медицина, індивідуальний підхід та новітні технології діагностики й лікування. Ми створили простір, у якому жінки й чоловіки можуть подбати не лише про репродуктивне здоров'я, а й отримати повноцінний медичний супровід за ключовими напрямками.
Основою клініки залишається гінекологія та репродуктивна медицина — від профілактичних оглядів до лікування безпліддя, підготовки до вагітності та супроводу на всіх етапах материнства. Водночас LONO Clinic розширила свої можливості, аби пацієнти могли отримати комплексну допомогу в одному місці, без потреби звертатися до різних закладів.
Наші напрямки:
- консультації гінеколога;
- репродуктологія та лікування безпліддя;
- планування вагітності;
- програми допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ, ЕКЗ);
- ультразвукова діагностика експертного рівня (УЗД);
- пренатальна діагностика;
- урологія;
- андрологія;
- кардіологія;
- терапія.
Розширення напрямків дозволяє LONO Clinic супроводжувати не лише жінок, а й чоловіків, зокрема, у питаннях урології та андрології, що особливо важливо при комплексному підході до планування вагітності та лікування безпліддя в парі. Консультації ендокринолога та кардіолога допомагають виявити супутні стани, що можуть впливати на репродуктивне здоров'я, а терапевт забезпечує загальний медичний нагляд і своєчасне виявлення проблем зі здоров'ям.
Особливу увагу в клініці приділяють точній діагностиці. Ультразвукове дослідження (УЗД) проводиться на сучасному обладнанні експертного рівня, що дає змогу лікарям отримувати максимально точну картину стану здоров'я пацієнта та приймати обґрунтовані рішення щодо подальшого лікування.
У LONO Clinic працюють досвідчені лікарі різних спеціальностей, які використовують сучасні міжнародні протоколи лікування, дотримуються принципів доказової медицини та створюють комфортну, довірливу атмосферу для кожного пацієнта. Ми віримо, що якісна медична допомога базується на трьох складових: точній діагностиці, відкритій комунікації між лікарем і пацієнтом та персоналізованих рішеннях, які враховують індивідуальні особливості кожної людини.
LONO Clinic — це місце, де турбота про здоров'я жінки та чоловіка поєднується з професіоналізмом, сучасними медичними технологіями та щирою підтримкою на шляху до омріяного материнства, гармонійного здоров'я та якісного життя.
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
ЛОНО Клінік (LONO Clinic), медичний центр, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- УЗД судин дуги аорти (сонні та вертебральні) 1 000
- Огляд лікаря акушера-гінеколога 1 100
- Онлайн консультація 1 100
- Консультація акушера-гінеколога (повторна) 900
- Консультація акушера-гінеколога (без огляду) 800
- Консультація акушера-гінеколога для обговорення індивідуального плану ведення вагітності 1 100
- Консультація акушера-гінеколога з ведення вагітності (поза пакетом) 900
- Місцеве знеболення 1 500
- Седація (легкий сон) 4 500
- Встановлення внутріматкового контрацептиву 2 500
- Виймання внутріматкового контрацептиву 900
- Біопсія шийки матки з діагностичним вишкрібанням стінок цервікального каналу 6 000
- Консультація з приводу результатів лабораторних обстежень 500
- Біопсія шийки матки 4 200
- Мікроскопія урогенітального мазка 400
- Мазок на цитологію (ПАП- тест) 400
- Гістоморфологічна верифікація стану ендометрію з оцінкою рецептивності (без гістологічного дослідження і без знечулення) 2 700
- Вишкрібання цервікального каналу без гістологічного дослідження вишкрібу 2 700
- Когнсультація кардіолога 1 300
- Консультація ендокринолога 1 300
- Консультація ендокринолога (повторна) 950
Відгуки та оцінки клініки
Лікарі клініки ЛОНО Клінік (LONO Clinic), медичний центр

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.