Сторінка 5. Косметологи у Львові
Наукова ступінь
Категорія
Алла
Мне понравился доктор, но еще больше мне понравился результат проведенного лечения. Рекомендую.
01 вересня '16 г.
Леся
Нехай вас не вводить в оману, що ваш косметолог - чоловік. Колодченко один з кращих фахівців, володіє всіма сучасними методами лікування та профілактики в дерматокосметології. Раджу, не пошкодуєте!
13 вересня '16 г.
Yulia
Справжній професіонал, кваліфікований косметолог та хороша людина! Вже 4 роки відвідую Олю, робила багато процедур, результати видно одразу. Всім раджу Ольгу Судник!
24 квітня '18 г.
Любовь
Я всегда была недовольна своей внешностью. Обратилась к Руслане Михайловне, и очень рада. После лечения я стала совсем другой, мне нравится мое лицо. Спасибо
У моего брата все лицо в угрях, постоянные воспалительные, гнойные прыщи. Он обратился к Ирине Михайловне, она провела осмотр, брат сдал много анализов, и врач назначила лечение. Сейчас лицо у брата намного чище, он очень доволен. Спасибо
Альбина
Умничка просто! Рекомендую.
19 серпня '16 г.
Косметолог, дерматовенеролог
Петришин Наталія Володимирівна
Лікар-косметолог, який поєднує сучасні інʼєкційні та апаратні методики для збереження природної краси й гармонійних рис обличчя. У роботі робить акцент на безпеці, делікатному підході та індивідуальному підборі процедур для кожного пацієнта. Постійно вдосконалює свої знання та працює лише з сучасними протоколами естетичної медицини та з сертифікованими препаратами.
Дерматовенеролог, трихолог, дерматолог
Кріль (Багрій) Ольга Сергіївна
Постійна учасниця численних конференцій, конгресів, семінарів, зокрема: «Київські дерматологічні дні», «MKH Basic dermoscopy course», «4-та науково-практична конференція з Дерматоонкології», «Dermato & Tricho Логіка 2025» та інших.
Косметолог, дерматолог
Нетребич Віталія Степанівна
Спеціалізується на проведенні процедур апаратної косметології, зокрема IPL-терапії, BDL-терапії, мікроголкового RF-ліфтингу, SMAS-ліфтингу, а також ін’єкційних процедур: контурна пластика, ботулінотерапія, біоревіталізація, мезотерапія, та пілінги.
Косметолог, трихолог, дерматолог
Фрик Іванна Любомирівна
Лікар-дерматолог, косметолог та трихолог із сучасним підходом до здоров’я шкіри та волосся. У своїй роботі поєднує доказову медицину, індивідуальний підхід до кожного пацієнта та естетичне бачення гармонійних результатів. Спеціалізується на лікуванні дерматологічних і трихологічних захворювань, а також на підборі ефективних косметологічних процедур для покращення якості шкіри та профілактики вікових змін. Регулярно проходить навчання, підвищення кваліфікації та працює лише з сертифікованими препаратами і апаратами.
Консультація 1000/1100/1400 грн.
Трихолог, дерматолог
Ковалик Софія Василівна
Лікар активно бере участь у численних конференціях, конгресах, семінарах та майстер-класах.