Мінзюк Галина Валеріївна
Галина Валеріївна Мінзюк спеціалізується в галузі дерматології та дерматовенерології. Лікар здійснює діагностику та лікування шкірних та венеричних захворювань: псоріазу, кандидозу, хламідіозу, трихомоніазу, разних видів алергодерматозів, себорейного дерматиту, акне, постакне, ВПЧ, генітального герпесу, грибкових уражень нігтів та шкіри, сіфілісу, гепатиту С, ВІЛ/СПІД.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Роман Корольов
05 червеня '19р.
Кажуть, лікарі діляться на три категорії: лікар від бога, лікар - ну, з Богом, і лікар - не дай Бог! Галина Валеріївна дуже кваліфікований, відповідальний, чуйний, турботливий, душевний лікар! Побільше б таких лікарів в нашій країні!)
Лілія
04 липня '18р.
Лікар Мінзюк Галина Валеріївна – дуже професійний дерматовенеролог. Однгого разу вона мені дуже сильно допомогла. Після мого невдалого походу до одного з салонів крассоти сумнівної якості, я отримала не лише погано зроблений манікюр , а ще й вдодачю зараження нігтів грибком.Галина Володимирівна мені дуже допомогла- назначила обстеження і лікування яке було досить ефертивним.
Олексій
02 липня '18р.
Дуже вдячна цьому лікарю за її терпігня і наснагу в боротьбі з моїм невиліковним захворюванням псоріаз . Галина Володимирівна ніколи не опускала руки і продовжувала наполягати на моєму лікуванню, і напевно якби не вона я б вже з ніг до голови покрився б лусочками.Ми добилися затримки розвитку захворювання і зменшення симптомів-а це величезний крок.
Юрій
13 січня '21р.
Уважний, кваліфікований, привітний фахівець, велика подяка!
- 2015 р. – Вінницький Національний медичний університет ім. М.І. Пирогова;
- 2016 р. – тематично–практичні курси "Видалення новоутворень шкіри" на базі Інституту дерматокосметології доктора Богомолець, м.Київ;
- 2017 р. – інтернатура на базі Вінницького обласного шкірно-венерологічного диспансеру.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная