Фальштинський Руслан Вікторович

лікар першої категорії
Врач невролог первой квалификационной категории, специализируется на диагностикровании и лечении различных патологий и заболеваний спинного и головного мозга. Занимается терапией болезней периферической нервной системы и вегетососудистой дистонии. Фальштинский Руслан Викторович специалист по паравертебральной блокаде, лечению цервикалгии, дорсалгии, инсультов, невралгии, воспаления седалищного нерва.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Лариса
12 квітня '19р.
Прекрасный специалист. Правильно поставил диагноз и назначил адекватное лечение, которое принесло положительный результат. Рекомендую.Не ищите трудных путей. Я их искала по докторам полгода, пока не попала к Руслану Викторовичу.
Світлана
13 березеня '18р.
Дійсно чудовий спеціаліст. Дуже добре пояснює. Єдиний лікар який порадив дійсно ефективні речі та призначив лікування, яке допомогло.
Аліна
26 січня '18р.
Чудовий спеціаліст! Була в нього не один раз і всі,кому радила його, теж були задоволенні!
Марія
10 серпня '21р.
Лікар від Бога. Єдиний хто зумів призначити правильне лікування. Найкращий невролог в Вінницькій області.
Олена
13 грудня '20р.
Дуже дякую за професійну консультацію!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1990 р. - Вінницький державний медичний університет ім. Пирогова.