Сторінка 7. Приватні лікарі в Вінниці

Фільтр: (Знайдено 357 лікарів 4 відгука) Сортування: (ПІБ)
Marina
Анна Іванівна- прекрасний спеціаліст!не залишить жодну проблему без уваги, приємна людина
Чудовий лікар, все детально розповість та не залишить без уваги будь яку вашу проблему. Рекомендую
25 листопада '19 г.
Тетяна
Народжувала кесаревим розтином у Анни Іванівни 3 роки тому, хороший лікар, всім задоволена
Анна Ивановна отличный, внимательный и высококвалифицированный специалист, отлично знает и любит свое дело, свое призвание. К тому же очень хороший человек. Так случилось, что мне понадобилось оперативное вмешательство и я несказанно рада, что попала в руки именно к Анне Ивановне и безмерно благодарна ей. Операцию как раз она и порекомендовала и была апсолютно права. Очень рада, что познакомилась с таким чудесным доктором. Хорошо, что в нашей стране ещё остались специалисты такого уровня на которых стоит ровняться. Теперь это мой доктор, которому я верю. Настоятельно рекомендую.
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Доктор Гаваньо Анна Іванівна пропонує пацієнтам послуги акушера-гінеколога. Консультує пацієнток щодо планування вагітності. Спостерігає за станом майбутньої мами до настання пологів, надає належну допомогу в процесі родової діяльності. Надає допомогу в лікуванні жіночого безпліддя. Лікує запалення, молочницю, ерозію шийки матки та займається проблемами сечовидільної системи. Виконує процедуру санації піхви.
Дерматолог
Вінниця м. Бар, вул. М. Туніка, 14
УЗД-спеціаліст
Лікар Гаглоева-Крваленко Фатима Ахсаровна спеціалізується в області ультразвукової діагностики вагітних, різної патології внутрішніх органів, залоз внутрішньої та зовнішньої секреції, суглобів. Надає консультативну та діагностичну допомогу відповідно до звернення. Лікар займається УЗ-діагностикою норми та патології вагітності, з виявленням захворювань головного мозку, щитовидної залози, органів черевної порожнини, малого тазу, проведенням ехокардіографії.
Вінниця вул. Литвиненко, 40
Лікар Галаченко Наталя Євгеніївна, офтальмолог першої категорії. Надає консультації щодо порушень зору та офтальмологічних захворювань. Проводить діагностику та корекцію зору, у тому числі лазерну корекцію. Здійснює очну тонометрію, офтальмоскопію очного дна, а також екзофтальмометрію.
Ревматолог, кардіолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням дистрофічних та запальних уражень суглобів. Спеціалізується на терапії серцево-судинних патологій. Здійснює ведення пацієнтів протягом усього періоду лікування. Лікує артрити, хворобу Бехтерева, остеопороз, васкуліт, подагру та остеоартроз.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-01
Вінниця проспект Юності 16 Б
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Чому я працюю лікарем? Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».
Гастроентеролог, терапевт, гепатолог
Доктор медичних наук Головченко Олександр Іванович, гастроентеролог вищої категорії. Консультує з питань попередження, виявлення та лікування проблем печінки, хвороби Крона, виразкового коліту та інших патологій ШКТ. Надає послуги аналізу крові на гастропанель. Виконує холецистостомію, біопсію та резекцію частки печінки.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-01
Вінниця вул. Стрілецька, 1 (оф. 166)
Доктор проводить діагностику та лікування неврологічних захворювань. Приймає пацієнтів з нейропатичним болем, порушенням нюху, епілептичними припадками, непритомністю, денною сонливістю та порушенням сну, порушенням роботи кишечника та сечового міхура.
Гастроентеролог