Сторінка 36. Приватні лікарі в Вінниці
2 відгука
Аліна
У мого малого була якась проблема з нирками, тому лікар нас відправив на обстеження. На УЗ діагностику ми потрапили до Олени Дмитрівни. Вона дуже ретельно провела процедуру обстеження, та швидко підготувала результати. Ми навіть не чекали, з результатами одразу пішли до профільного лікаря. Оскільки все зробили дуже швидко, то і лікування почали вчасно. Велике дякую лікарям, за оперативно виконану роботу.
Тамара
До Олени Дмитрівни ми звертались, коли дитині було потрібно зробити ультразвукове обстеження. Дитина скаржилась на болі у животі, і без обстеження лікар не могла поставити діагноз. Лікар Юхименко все зробила на високому професійному рівні, на основі отриманих даних, наш лікар зміг призначити правильні ліки. Дякуємо.
УЗИ-специалист
Доктор Юхименко Алена Дмитриевна специализируется в области ультразвуковой диагностики различных систем и внутренних органов у детей. Проводит детальный осмотр, месторасположение, размеры и наличие патологий органов и тканей, делает предварительные заключения, устанавливает диагноз. Владеет навыками УЗИ органов пищеварительной системы, щитовидной железы, лимфатических узлов, печени и почек, органов малого таза.
Юхтенко Катерина Володимирівна
Педіатр
Ющенко Леся Олександрівна
Лікар здійснює комплексне педіатричне спостереження за дітьми. Консультує з питань харчування, вакцинації та догляду за дітьми. Лікує дитячі інфекційні хвороби, захворювання дихальної і травної систем. Також приймає пацієнтів з анемією, шкірними висипаннями, гастритом, дисбактеріозом та циститом.
Психолог, Психотерапевт
Лікар Яворська Інна Тадеушевна, психолог, психотерапевт. Надає консультаційні послуги щодо лікування різноманітних психологічних порушень та захворювань. Проводить сеанси психотерапії та психоаналіз захворювань. Займається лікуванням фобій та стресів. Допомагає подолати міжособистісні проблеми та непорозуміння в сім’ї. Сприяє створенню мотивації та коригує поведінку дитини.
вул. Монастирська, 39 А
вул. Магістратська, 64
Пульмонолог, Кардіолог
Лікар Якименко Ганна В’ячеславівна, спеціалізується в галузі пульмонології та кардіології. Займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної та серцево-судинної системи. Здійсню лікування хропіння та атопічної бронхіальної астми. Проводить пункційну біопсію легенів та інгаляційну терапію.
вул. Тімірязєва, 34
Яковліва Леся Сергіївна
Лікар здійснює прийом пацієнтів із захворюваннями шкіри. Спеціалізується на мезотерапії, тріхоскопіі, лазерній епіляції, плазмотерапіі, фототерапії, мікрострумовій терапії. Виконує кріомасаж. Лікує себорейний дерматит, випадіння волосся після пологів, акне, розацеа, псоріаз, лупу, всі види алопецій.
вул. Хлібна, 7
Стоматолог-ортодонт
Стоматолог-ортодонт спеціалізується на усуненні аномалій зубо-щелепного апарату. На основі встановленого діагнозу та типу патології консультує щодо способів лікування. Використовує новітні методики у виправленні неправильного прикусу, нестандартного розташування зубних дуг і неприродного розміру зубів. Надає послуги зі встановлення різних види ортодонтичних брекетів, вирівнювання зубів капами, а також корегування прикусу пластинами.
вул. 600-річчя, 60