Сторінка 3. Гастроентерологи в Вінниці
Знайдено 22 лікаря
Лера
Рекомендую доктора, лечила у нее гастрит.
07 жовтня '16 г.
Ярослав
Филатова профессионал своего дела! К такому врачу можно с ребенком идти, не боясь за его здоровье. Толковый гастроэнтеролог и очень интересный человек. Приятно было у нее получить профессиональную помощь!
02 вересня '16 г.
Наталия
Выражаю огромную благодарность врачу-гастроэнтерологу Филатовой Людмиле Сергеевне! Чуткий прием, верные рекомендации и назначение правильного лечения = результат, что сейчас я не страдаю болями в желудке и полноценно сплю ночью) Спасибо Вам огромное! Успехов!
Владислав
Диагностика на высшем уровне!
05 травня '16 г.
Антон
Хочу подякувати лікаря-гастроентеролога Бєлінську, за добре ставлення до пацієнтів, за правильне лікування (сама зверталася і іншим раджу) . За доброту і увагу.
01 серпня '16 г.
Ми з чоловіком почали хвилюватися, коли в сина пропав апетит. Він почав мало їсти, хоча і не жалівся на болі в животі. Ми звернулися до Ірини Петрівни. Після діагностики вона призначила комплексне лікування. Сьогодні уже таких проблем у сина немає. Він знову із задоволенням їсть.
Гастроентеролог, терапевт
Нечипорук Ольга Вікторівна
вул. Пирогова 46, 13 корпус
Сімейний лікар
Мякушко Вікторія Володимирівна
Лікар здійснює прийом пацієнтів (дорослих та дітей) із захворюваннями внутрішніх органів. Лікує ГРВІ, пневмонію, бронхіальну астму, легкі травми, анемію, гастрит, хронічну втому, риніт, холецистит та гіпертонічну хворобу. Консультує з питань вакцинації та правильного харчування.
Вінниця
ш. Хмельницьке, 92 (пов. 2)
проспект Юності 16 Б
вул. Янгеля, 58