Сторінка 102. Приватні лікарі у Львові

Психолог
Олена Канюка - психотерапевт, спеціалізується на роботі з професійним вигоранням, емоційним виснаженням, кризами та втратами. Працює з дорослими, зокрема зі спеціалістами IT-сфери та допомагаючих професій, також з підлітками. Проводить індивідуальні консультації з питань складнощів у стосунках – з партнерами, батьками та дітьми. Супроводжує клієнтів у періоди розривів, змін і внутрішніх пошуків. Практикує дбайливий, підтримуючий підхід. Працює також з парами. Ведуча підтримуючих груп.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Львів вул. Героїв УПА, 73 (корп. 10, пов. 2, код 319, каб. 8) р.Залізничний
Привіт! Я Соломія — людина, яка щиро вірить, що здорова, красива усмішка змінює життя. Ще в дитинстві я знала: моє покликання — медицина. У старших класах серце підказало мені, що хочу дарувати людям впевненість через догляд за їхніми усмішками. Мій шлях у професію почався у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького, куди я вступила у 2016 році. Після закінчення університету та інтернатури у 2023 році я не зупинилася — адже стоматологія вимагає постійного розвитку. Курси, лекції, майстер-класи — це вже стиль мого життя. Я працюю з найсучаснішими методиками та матеріалами, щоб ви отримували найкращий результат — усмішку, яка світиться здоров’ям і щастям. Найбільше натхнення для мене — бачити, як ви виходите з клініки з радістю на обличчі. Саме для цього я обрала свою професію
Дерматовенеролог, трихолог
Проводить лікування захворювань шкіри голови та волосся, цифрову трихоскопію. Спеціаліст з проведення цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень шкіри лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методам. Володіє, також IPL терапії.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Львів пр-т Червоної Калини, 29 А р.Сихівський
Сімейна лікарка, ендокринолог
УЗД-фахівець
Лецик Андріана Іванівна — лікар ультразвукової діагностики, спеціаліст з сучасних методів обстеження внутрішніх органів та систем. Має ґрунтовну підготовку та практичний досвід у проведенні високоточних УЗД-досліджень для пацієнтів різного віку. Андріана Іванівна уважна до кожної деталі, відповідально ставиться до кожного обстеження та доступно пояснює результати пацієнтам. Завдяки досвіду та використанню сучасного обладнання забезпечує високу якість діагностики.
Консультація від 600
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Мичко Вікторія Віталіївна — лікар-гінеколог, спеціаліст ультразвукової діагностики. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці жіночих захворювань. Займається веденням пацієнток різного віку, лікуванням гормональних порушень, запальних процесів та контрольними гінекологічними оглядами. Відомa делікатним підходом, уважністю та сучасним баченням жіночого здоров’я.
Сексопатолог
Підхід до сексологічних питань з декількох ракурсів, а саме медичного та психологічного, дозволяє знайти найоптимальніший варіант вирішення проблем.
Невропатолог
Лікар займається лікуванням та профілактикою неврологічних розладів. Займається діагностикою та лікуванням пацієнтів з гострим порушенням мозкового кровообігу (включаючи наслідки інсультів: ішемічного, геморагічного, САК.)
Львів вул. Липова Алея, 15 р.Галицький (Центр)
Ендокринолог
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань щитовидної залози, хвороб гіпофізу та надниркових залоз. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД щитовидної залози. Приймає пацієнтів з цукровим діабетом, ожирінням, синдромом хронічної втоми, гіпотиреозом та токсичним зобом.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-10-22
Психіатр, психотерапевт, нарколог
Лікар Андрейко Мар’яна Романівна – провідний висококваліфікований психіатр медичного центру «Інновація», яка присвятила свою кар'єру допомозі пацієнтам у відновленні ментального здоров'я та поверненні до повноцінного життя. З багаторічним досвідом роботи у сфері психіатрії, є визнаним фахівцем у Львові, яка постійно вдосконалює свої знання та практики. Має глибокі знання та успішний досвід у діагностиці та лікуванні широкого спектру психічних розладів, включаючи депресивні та тривожні розлади (допомагає пацієнтам подолати стани хронічної туги, тривоги, панічні атаки та соціальні фобії, використовуючи як медикаментозне лікування, так і сучасні методи психотерапії); біполярний афективний розлад (ефективно управляє коливаннями настрою, допомагаючи пацієнтам досягти стабілізації та покращити якість життя); розлади адаптації та стресові реакції (надає підтримку у складних життєвих ситуаціях, пов'язаних зі стресом, втратами чи травматичними подіями); розлади сну (допомагає відновити здоровий сон та покращити загальний стан пацієнтів).