Кабінет психолога Шевчук Олесі

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Приватний кабінет психолога Шевчук Олесі надає всебічну психологічну допомогу і підтримку пацієнтам в складних ситуаціях. Прийом веде дипломований психолог, психотерапевт за методом Символдрами. Член громадської організації "Інститут розвитку символдрами та глибинної психології".

Послуги, які надає лікар:

• консультація специаліста;
  • допомога у вирішенні конфліктних ситуацій в сім'ї і на роботі;
  • допомога в управлінні своїми емоціями;
  • вихід із кризових станів, депресій;
  • боротьба з панічними атаками, підвищеною тривожністю;
  • лікування психосоматичних розладів.

Переваги приватної практики — індивідуальний підхід до вирішення проблеми, комфортні умови для клієнтів.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Кабінет психолога Шевчук Олесі, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Парна консультація психолога 1 800
  • Індивідуальна консультація психолога 1 000

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
Вика
15 березеня '19р.
Был очень тяжелый год, навалилось все разом: увольнение, развод, ссоры с дочерью. Стала много болеть, пошла по врачам, получила кучу дорогостоящих назначений. А сестра посоветовала сходить к Шевчук. Оказалось, что 90% моих проблем со здоровьем – психосоматика. Прохожу терапию у этого психолога, чувствую себя значительно лучше. Планирую продолжать.
22 липня '18р.
Психолог Шевчук Олеся допомогла мені впоратися з приступами панічної атаки. Під час її відвідування, відчувала полегшення на душі. Я ніби забувала про всі проблеми. Результатом задоволена. Я по собі відчуваю, що стала менш нервова, більш спокійна.
Ангеліна
18 липня '18р.
Коли з чоловіком вступали до шлюбу, не могла і подумати, що через п’ять років прийдеться звертатися до психолога. На роботі посовітували звернутися до Шевчук Олесі. Після відвідування її сеансів, наші стосунки стали кращими. Повернулась гармонія в сім’ю.
Сергій
08 липня '18р.
Я працюю старшим продавцем у супермаркеті. Люди трапляються різні, працювати з ними важко. Став помічати, що вже не можу контролювати свої емоції. Почав зриватися. Олеся Шевчук зуміла до мене достукатися. Дякую їй, за проведену зі мною роботу.

Лікарі клініки Кабінет психолога Шевчук Олесі

Шевчук Олеся
Психолог, психотерапевт
Обрати фах
  • Психолог
  • Психотерапевт
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
RIKOTA – стоматологія, де вас лікують так, як треба. Мережа з 5 клінік працює для вас у Львові та Варшаві. Професійність лікарів, сервіс і щоденна турбота про здоров’я зубів стають частиною вашого лайфстайлу.
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00
Клініка естетичної медицини Мирослави Новосільської у Львові — це великий центр, що надає комплексні послуги в напрямку апаратної косметології, трихолог, косметології та перманентного макіяжу. Клініка пропонує процедури оздоровлення та догляду за обличчям і тілом. Вся робота центру базується на використанні сучасного технічного оснащення. Такий підхід є гарантом отримання позитивного результату. Сучасна апаратура знижує будь-які больові відчуття і є гарантом неперевершеного результату.
Пн — Пт: 09:00-20:30 Сб: 09:00-20:30 Н: 09:00-20:30
Приватна дитяча поліклініка "Веселка" на вул. Щирецька – це медичний заклад з лікувально-діагностичним напрямком роботи, який надає послуги, як дорослим, так і пацієнтам дитячого віку.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Н: 09:00-20:00
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00