Сторінка 5. Лікарі у Львові (Франківський район)

Ліля
Дуже вдячна Мирославі Романівні, що я мама двох діток! Була в неї на обліку в 2016 році, завдяки її уважності і відповідальності, вчасно скерувала мене на стаціонар (відчувала себе добре, але з'явився білок і піднявся тиск 130/90) не підтримала залишатися вдома, а спокійно дала зрозуміти, що краще бути під наглядом) через два дні мене вже прокесерили, події далі не складалися добре належним чином, але все таки жива і я і моя дитина!
Ярина
Мирослава Романівна дуже приємна, хороша, кваліфікована, освічена! Рекомендую!
Марія
Дуже мені сподобалась лікарка! Приємна, уважна! Рекомендую
Віта
Мирослава Романівна кваліфікований і дуже уважний лікар.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Курилко Мирослава Романівна надає лікарську допомогу при фонових та запальних захворюваннях шийки матки, гострих та хронічних захворювань жіночих статевих органів, порушеннях оваріально-менструального циклу, загрозі переривання вагітності та інших гінекологічних патологіях. Володіє гістеро- та лапароскопічними методиками, виконує кольпоскопію, біопсію, взяття мазка на урогенітальні інфекції та ін. Здійснює ведення вагітності.
Стоматолог-терапевт, хірург, імплантолог
Стоматолог, спеціалізується на хірургії та імплантології. Займається протезуванням зубів, проводить імплантацію, видаляє зуби та кисти. Також проводить операції по збереженню зубів.
Львів вул. Академіка Єфремова, 75 (Клініка естетичної стоматології) р.Франківський
Лікар функціональної діагностики
Спеціаліст функціональної діагностики вищої категорії, спеціалізується в області нейрофізіології. Проводить інструментальну діагностику периферичної та центральної нервової систем. Займається дослідженнями поразок нервово-м'язового апарату внаслідок епілепсій, травматичних та інфекційних хвороб, спадкових факторів. Країнський Іван Романович фахівець з проведення електроенцефалографії (ЕЕГ), електронейроміографії (ЕМГ) і ехоенцефалографії (ЕхоЕГ).
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Лікар спеціалізується на ендоскопічних методах лікування сечокам’яної хвороби, ендоскопічних та лапароскопічних методах лікування пухлин сечовидільної системи, відкритих радикальних операціях з приводу пухлин сечовидільної системи та чоловічих статевих органів, реконструктивних операціях з приводу вад розвитку сечовидільної системи та ускладнень після перенесення попередніх оперативних втручань.
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Педіатр, інфекціоніст дорослий та дитячий
Консультація 1100/1200 грн.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-11-01
Педіатр
Лікар займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань у дітей. Визначає відповідність фізичного і розумового розвитку нормам, стежить за своєчасністю проведення планових вакцинацій. Проводить огляд при болях будь-якої локалізації, розладі травлення, підвищенні температури, ознаках застуди або алергії, порушеннях рухової активності.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні урологічних захворювань. Проводить операції з приводу нетримання сечі у жінок.
Проктолог, ендоскопіст, хірург
Лікар проктолог, хірург, ендоскопіст. Займається проведенням ендоскопічних досліджень різної складності, лікує геморой, проктит, тріщини прямої кишки. Закінчила Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького.
Засновник та головний лікар Леся Євгенівна фахівець дерматовенеролог вищої категорії. Має великий досвід з надання медичних послуг у галузі дерматокосметології, лазерної косметології, та багатьох інших послуг по догляду за шкірою обличчя та тіла. Спеціаліст ін’єкційних методик: мезотерапія, біоревіталізація, контурна пластика, плазмотерапія, полімолочна кислота