Соловій Маркіян Богданович
Хірург
Лікар першої категорії, кандидат медичних наук. Основні напрямки діяльності — флебологія, лазерна хірургія, загальна хірургія. Практикує новітні методи оперативного лікування варикозної хвороби, аксілярного гіпергідрозу, надлишкового жировідкладення, жовчнокам’яної хвороби, пахових гриж. Виконує ендовенозну лазерну абляцію та лазерну абляцію аксілярних потових залоз, склерозування, мініфлебектомію, лазерний ліполіз, лапароскопічну холецистектомію, пластику пахових гриж сітчастим протезом.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
11.04.2017
30 листопада '-1р.
Маркіян Богданович робив мені операцію по видаленню абсцесу на сідниці. Лікар сказав, що операція пройшла успішно. Я зітхнулаз полегшенням. Лікар все зробив обережно, розріз був невеликим. Через кілька тижнів я вже й забула, що пережила операцію. Рана не болить, майже загоїлася, вже зараз видно, що шрам буде непомітним.
18.04.2017
30 листопада '-1р.
У Маркіяна Богдановича і робив лазерний ліполіз підборіддя. Так як ні заняття спортом, ні дієти ніяк не впливали на цю частину тіла, на відміну від живота і стегон. Уже через тиждень після процедури результат став помітним неозброєним оком. Я вдячний лікарю за допомогу.
- 2001 р. - Львівський державний медичний університет ім..Д.Галицького;
- Науковий ступінь – Кандидат медичних наук.
Курси
- 2006 р. - ПАЦ за темою "Хірургія";
- 2011 р. - ПАЦ за темою "Хірургія";
- 2002 р. - курс за темою "Судинна хірургія", м.Конське, Польща;
- 2005 р. - курс за темою "Загальна та судинна хірургія", м.Париж, Франція;
- 2013 р. - курс за темою "Флебологія", Нью-Йорк, США;
- 2014 р. - курс за темою "Загальна та судинна хірургія", Відень, Австрія.
Участь в асоціаціях
- American Venous Forum;
- European Society for Vascular Surgery;
- European Association for Endoscopic Surgery.
Схожі спеціалісти:

Судинний хірург, Флеболог