Сторінка 2. Лікарі в Києві (метро Дарниця)

Адамчук Віктор
Проходив діагностику очей в клініці на Закревського 22, Сучасне медичне обладнання , сумлінно і чемно виконують діагностику дівчата. Найщиріші слова подяки лікарю Грековій Ніні Григорівні за чуйне людське відношення. Отримав професійну, компетентну консультацію та обнадійливе призначення щодо подальшого лікування. На сьогодні уважне доброзичливе ставлення лікаря до пацієнта _ виняток. Дякую що Ви є! Так тримати!!!
Єлізавета
Лікар, дуже сподобалася. Задавала багато питань про мій стан, провела огляд, щоб виключити простудні захворювання. Було видно, що спеціаліст дійсно зацікавлена у вирішенні проблеми. Відповіла на всі мої запитання, детально роз'яснила план лікування.
Марія С.
Все супер! Мені все сподобалося. Вислухали мене так, як і годиться. Було багато нюансів, в яких я сама не могла розібратися, лікар мені все роз'яснила. Візитом залишилася повністю задоволеною. Все як має бути у кваліфікованого лікаря.
Петр Михайлович
Я болею сахарным диабетом, к офтальмологу Грековой Нине Георгиевне попал, когда начало падать зрение. На приеме внимательно меня выслушала, проконсультировала по сложившейся ситуации, посоветовала сделать операцию. Сейчас к ней готовлюсь. Надеюсь, все пройдет хорошо.
Лікар-офтальмолог. Займається діагностикою та лікуванням хвороб переднього та заднього відрізка ока. Виконує лазерну коагуляцію сітківки та здійснює консультативний прийом. Здійснює консультативний прийом з приводу різноманітних патологій ока.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-01
Консультація - 800/1250 грн.
Терапевт, пульмонолог
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань терапевтичного профілю. Приймає пацієнтів з пневмонією, хронічним бронхітом, бронхіальною астмою, гастритом, стенокардією, харчовими отруєннями. Консультує з питань планової і сезонної вакцинації. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження ГРВІ та грипу.
Гастроентеролог, алерголог, терапевт
Лікар алерголог, гастроентеролог вищої категорії. Пріоритетні напрямки - діагностика і лікування захворювань органів черевної порожнини, підбір індивідуальних дієт. Марина Петрівна закінчила ординатуру з лікувального голодування, натуропатії та біоенергетики за кордоном, активно застосовує ці знання на практиці
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-01
Спеціаліст з діагностики слуху і слухопротезування
Спеціаліст займається індивідуальним підбором і налаштуванням слухових апаратів. Здійснює комплексну діагностику слуху дорослим і дітям.
Невролог, Кінезітерапевт, Вертебролог, Реабилитолог
Лікар-невролог, вертебролог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих і хронічних больових синдромів в області голови, шиї, спини, попереку, тазу і кінцівок. Лікує захворювання м'язів, хребта, суглобів і нервової системи (м'язово-скелетні і м'язово-фасциальні болю, фибромиалгия). Проводить реабілітацію після травм хребта, суглобів, м'язів, зв'язок, сухожиль, переломів кісток. Надає послуги з відновлення рухової активності після інсульту. У своїй роботі застосовує міофасциальний терапію, кинезотерапию, ін'єкційну терапію (блокади).
Київ вул. Гетьмана Павла Полуботка (Попудренка), 52 м.Чернігівська22м.Дарниця73
Ревматолог
Ревматолог першої категорії спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань суглобів і сполучної тканини. Проводить консультації пацієнтів, на яких здійснює первинний огляд. Спеціалізується на проведенні гемосорбції, що дозволяє очистити кров, видаливши з нього токсичні продукти. Проводить мембранний плазмаферез. Лікує артрити, ревматизм, остеоартроз, подагру. Проводить терапію захворювань запальної і дистрофічних природи, що вражають суглоби і сполучну тканину. Проводить подальшу консультацію з метою контролю за станом пацієнта.
Київ Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу) м.Харківська327м.Бориспільська214
Кардіолог, УЗД-фахівець
Лікар кардіолог вищої категорії, спеціалізується на діагностики і лікуванні захворювань: ішемічна хвороба серця, стенокардія, в тому числі постінфарктна, гіпертонічна хвороба, аритмії серця, хронічна серцева недостатність, міокардит та ін. Проводить електрокардіографію (ЕКГ), ультразвукову діагностику (УЗД) і ехокардіоскопію (ЕхоКГ).
Ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар Берліна Тетяна Яківна має багаторічний досвід, ендокринолог, має вищу категорію. У послуги фахівця входить діагностика і терапія захворювань органів ендокринної системи. До лікаря звертаються у разі виявлення цукрового діабету, ожиріння, порушень функції щитовидної залози. Лікар консультує пацієнтів з діабетом у питання дієтичного харчування, розрахунку хлібних одиниць і самоконтролю рівня глікемії шляхом введення інсуліну. Також лікар веде спостереження протягом усієї вагітності жінок з цукровим діабетом.
Лікар - уролог вищої категорії. Займається діагностикою та лікуванням сечостатевої системи, лікування циститів, сечокам'яної хвороби, уретритами і іншими запальними процесами даного типу, консервативною терапією чоловічого безпліддя, фімоз та ін. Володіє консервативними та оперативними методами терапії.
Гематолог, Терапевт, Трансфузіолог
Гематолог Кисельова Олена Анатоліївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб крові. Проводить консультації з метою визначення причин появи захворювань, а також встановлює, яка методика лікування буде ефективною для кожного пацієнта. Лікує анемію, лімфолейкоз, мієлолейкоз, лімфому, аутоіммунну тромбоцитопенію, множинний тип мієломи. Проводить аналізи для визначення тромбоцитів. На основі результатів УЗД, біопсії лімфовузлів, коагулограми, рентгенологічних досліджень ставить вірний діазноз і назначає лікування в індивідуальному порядку. Проводить консультації для профілактичних цілей.