Лікарі наркологи в Києві (метро Дарниця)

Фільтр: (Знайдено 2 лікаря 27 відгуків)
Знайдено 2 лікаря
27 відгуків
Сортування
Людмила
Фахівець своєї справи! Рекомендую.
Александр
Не помог в лечении алкогольной зависимости. Похоже на шарлатанство. Жаль выброшенных денег. Номер в гостинице очень неухоженный.
Тамара
Спасибо Игорю Богдановичу за консультацию, понимание и помощь в избавлении от зависимости моего мужа. Отчаянье сменилось надеждой.
Катерина
супер специалист
Нарколог, Психотерапевт, Психолог, Сексолог
Лікар-нарколог, психотерапевт, психіатр, має вищу категорію, спеціалізується на лікуванні різного роду залежностей. Для цього використовується унікальний метод, розроблений безпосередньо доктором Таратухіним. До Юрія Анатолійовича звертаються при ігрових, алкогольних залежностях, при психологічних розладах, неврастенії, депресії, еректильній дисфункції і т.д. Вартість прийому 30 хвилин - 500 грн, Лікар проводить онлайн консультації Viber, Whatsapp, Zoom
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-10
Консультація лікаря (30 хв) — 600 грн.
Київ вул. Раїси Окіпної, 2 (Готель "Турист", поверх 19, офіс 14) м.Лівобережна24м.Дарниця188
Невролог, терапевт
Нарколог, терапевт, невролог. Веде консультативний прийом. Займається діагностикою та лікуванням захворювань загальнотерапевтичного і неврологічного профілю. Надає наркологічну допомогу.
Консультація от 300 грн.