Лікарі в Києві (метро Позняки)
Знайдено 694 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Богдан Петров
Мені надано відмінне лікування, і я рекомендую Євгена Григоровича Царука як фахівця високої кваліфікації.
Світлана Шевченко
Доктор решает проблему конкретными действами. Очень рад, что в данной сложной ситуации я обратилась именно к нему. В данный момент я делаю все, чтобы с его помощью вернуть себя к нормальной жизни. Уверен, что получится и буду оставаться с ним на связи. Спасибо!
Катерина Р.
Хочу подякувати Євгену Григоровичу, він заспокоїв мене своїми словами, я зміг нормально виспатися. Він мені дуже сподобався, а також ті ліки, які він мені призначив мені допомагає. Всім рекомендуватиму його, а також сама ще звертатимуся в разі потреби.
Сергей Карпенко
Прийом сподобався, лікар уважний, про все розпитав, не намагався нав'язати мені дорогі медикаменти
Психіатр, нарколог, психолог, психотерапевт
Займається ефективним лікуванням порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії та млявості, порушення сну, шизофренії, психічних розладів в осіб похилого та старечого віку. Лікувально-профілактична робота серед пацієнтів психіатричного, наркологічного профілів. первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування з подальшим підбором підтримуючого лікування. Також веде прийом англійською мовою.
Консультація - 2800 грн
Специалист в области офтальмологии. На протяжении 15 лет успешно занимается выявлением и лечением патологий органов зрения у дітей з 0 та дорослих. Проводит подбор склеральных линз, контактную коррекцию зрения, удаление инородных тел из роговицы, офтальмопластику. В работе использует современные терапевтические методики.
Імунолог, Інфекціоніст
Лікар спеціалізується в області імунології та займається лікуванням інфекційних патологій. Приймає пацієнтів з частими затяжними простудними захворюваннями, хронічною втомою, рецидивами хвороб. Консультує з приводу зміцнення імунітету.
Невролог, вертебролог, вертеброневролог, рефлексотерапевт
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних захворювань. Займається голковколюванням. Приймає пацієнтів з головними болями, безсонням, панічними атаками. Лікує вегетосудинну дистонію, хворобу Паркінсона, остеохондроз, наслідки інсультів та черепно-мозкових травм.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-08-29
Помʼятихіна Марина Володимирівна - лікар-невролог першої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань нервової системи. Лікуванні міофасціального больового синдрому, невропатії, радикулопатії, функціональні розлади нервової системи (соматоформні розлади), демієлінізуючі захворювання нервової системи (розсіяний склероз), мігрень, міастенію.
Отоларинголог, отоларинголог дитячий, хірург
Лікар проводить консервативне лікування запальної патології ЛОР-органів, лікування хронічних аденоидитов, хронічних синуситів, тонзилітів.
Флеболог, судинний хірург, ангіолог
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями судин. Виконує ультразвукове дослідження поверхневих та глибоких вен. Лікує лімфостаз, тромбофлебіт, варикозне розширення вен та атеросклероз. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах по флебології.
Лікар-офтальмолог, приймає дорослих і дітей шкільного віку. Займається первинною діагностикою всіх очних захворювань. Безконтактно і абсолютно безболісно проводить всі методи офтальмологічної діагностики на найсучасніших апаратах. Ґрунтуючись на даних обстежень, встановлює заключний діагноз і розписує необхідний курс лікування.
Андролог, УЗД фахівець, уролог-хірург
Лікар-уролог, кандидат медичних наук, спеціаліст вищої категорії з діагностики та лікування захворювань сечовидільної системи. Усуває патології передміхурової залози, лікує безпліддя, допомагає позбутися від запальних процесів. Учасник Європейської асоціації урологів, Міжнародного ендоурологіческіе союзу, Асоціації сексологів і андрологів України, Союзу онкоурологов України.
Гінеколог
Лікар спеціалізується на проведенні операцій ендоскопічного профілю – лапароскопії, гістероскопії. Здійснює реконструктивно-пластичні операції піхви і шийки матки. Здійснює лікування запальних захворювань придатків матки, аномальних кровотеч, гормональних порушень.