Лікарі імплантологи в Києві (метро Дарниця)

Надя
Сказала б, що лікар справжній професіонал своєї справи. Уважна і кваліфікована. Дуже сподобалося, що вона коментувала весь процес процедури. Маніпуляції проходили під місцевою анестезією. Так що я нічого не відчув. Фахівця рекомендую!
А.А.
Лікар уважно вислухала. Одразу помітно що вникає в суть проблеми. На всі задані їй питання детально відповіла. Доступно розповідала всі можливі варіанти вирішення проблеми. Що вона робила під час процедури. Не було абсолютно ніякого дискомфорту.
Ірина
Лікар чудовий, як фахівець і людина. Вміє завоювати прихильність до себе. Прийом залишилася задоволена. Лікар все детально пояснив на доступних для розуміння термінах. Обов'язково прийду ще! Рекомендую!
Світлана
Лікар дуже хороший фахівець! Я залишилася задоволена! Він дав дуже детальну інформацію з приводу питань, які у мене були. Сподобалося уважне ставлення, підхід і здатність до складних ситуацій. Кваліфікація лікаря на рівні Я хотіла б висловити величезну по
Стоматолог, хірург
Лікар займається виявленням і терапією патологій зубів у дорослих і дітей. Виконує видалення зубів, пломбування зубів, лікування кісти зуба. Проводить базальну імплантацію зубів, пломбування молочних зубів. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає на будинок до пацієнтів.
Хірург-імплантолог
Лікар проводить первинний огляд, направляє на діагностику і визначає подальшу схему лікування. Підбирає імплантати, займається їх установкою. Працює в парі з терапевтом для комплексної підготовки ротової порожнини до установки протезів.Займається видаленням зубів.
Стоматолог-хірург, імплантолог.
Лікар спеціалізується на зубній імплантації. Виконує видалення зубів та підрізання вуздечки. Приймає пацієнтів з відсутністю опорних зубів для мостовидной конструкції, частковою або повною відсутністю зубів ряду. Проводить діагностику м'яких та твердих тканин щелепи, здійснює індивідуальний підбір імплантів та методу імплантації.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Консультація бесплатно/безкоштовно
Стоматолог, хірург-ортопед
Лікар займається видаленням зубів, встановленням керамічних і металокерамічних коронок. Виконує зубозберігаючі і клаптеві операції, пластику вуздечки язика. Спеціалізується на зубної імплантації. В роботі використовує сучасні та традиційні методики.
Хірург-ортопед
Лікар спеціалізується на видаленні зубів мудрості і зубної імплантації. Лікує атиповий розташування зубів мудрості, вторинну адентію зубів. Виконує установку коронок і вінірів. В роботі використовує сучасні методики. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Стоматолог-ортопед
Лікар надає всі види ортопедичних послуг. Виконує протезування зубів коронками, винирами і вкладками. Спеціалізується на зубної імплантації. Приймає пацієнтів з повним або частковим руйнуванням зубів. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Стоматолог-імплантолог, хірург