Центр Ока — Лівий берег Києва

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі
  • Акції

Офтальмологічна клініка Центр Ока пропонує пацієнтам унікальні методики з лікування патологій очей. Клініка оснащена сучасним діагностичним та лікувальним обладнанням. Профільні спеціалісти регулярно проходять курси підвищення кваліфікації. Комплексний підхід дає змогу впроваджувати оновлені методики лікування, які показують максимальну ефективність. Фахівці працюють із вродженими та набутими патологіями органів зору. Для кожного пацієнта буде підібрано індивідуальну схему лікування.

Послуги, що надаються клінікою:

• лазерна корекція зору;
  • хірургічне та лазерне лікування глаукоми;
  • хірургічне лікування розривів сітківки, епіретинальна фіброплазія, епімакулярна фіброплазія, діабетична ретинопатія;
  • діагностика і лікування судинної патології ока (тромбоз центральної вени сітківки, оклюзія центральної артерії сітківки, гіпертонічна і діабетична ретинопатія);
  • діагностика і лікування запальних захворювань очей (увеїт, передній увеїт, задній увеїт);
  • діагностика і лікування патології зорового нерва (передня і задня оптична ішемічна нейропатія, атрофія зорового нерва);
  • кріотерапія новоутворень повіки і поверхні ока.

Офтальмологічна клініка впроваджує найсучасніші технології діагностики та терапії захворювань ока, а також малоінвазивні технології покращення зору. У процесі лікування фахівці дотримуються міжнародних стандартів.

Основні принципи, на яких базується робота установи, — індивідуальний підхід до кожного пацієнта та високий професіоналізм лікарів.

Для запису на індивідуальну консультацію звертайтесь за вказаними номерами телефонів.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі
  • Акції

Центр Ока — Лівий берег Києва, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Діагностика зору та консультація 1 350 1 150
  • Масаж повік (лікування синдрому сухого ока) 500
  • Безконтактне вимірювання внутрішньоочного тиску (пневмотонометрія) 200
  • Авторефкератометрія 200
  • Гоніоскопія 700 600
  • Огляд очного дна (офтальмоскопія) в умовах медикаментозної циклоплегії 1 350 1 150
  • Біомікроскопія (дослідження на щілинній лампі) 1 350 1 150

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
Дарья Моросяк
28 грудня '23р.
Обратилась на обследование и консультацию к доктору Каримли Юнису. Профессионально и чётко установил диагноз,поэтому сразу решилась на операцию по замене хрусталика. Уже сделали замену хрусталиков на оба глаза. Я очень рада ,результат отличный! За что также хочу выразить слова благодарности хирургу Владимирову Д.В .Также благодарна всему персоналу за вежливое и профессиональное отношение на всех этапах моего лечения! Сначала отнеслась с недоверием (так как нашла клинику через социальную сеть), но ожидания от результата лечения и сервиса превысили все ожидания . Рекомендую данный центр и этих докторов!
Валентин
15 грудня '23р.
Щиро дякую фахівцям Центру ока за проведене лікування. Хочу відзначити їхній високий професіоналізм, чітку організацію роботи, уважне та чуйне ставлення до пацієнтів. Особлива вдячність керівнику Центру Тесленку О. С., лікарям Владімірову Д. В., Ляпуновій В. О. та Філь В. І.
Ярик Кошовий
02 грудня '23р.
В цій клініці замінили кришталики на обох очах , операції робили Мартиненко А.Б і Владіміров Д.В. Зір відновився добре ,як для моїх очей ,я задоволений,дуже вдячний лікарям і всьому персоналу за лікування, підтримку і турботу.
Sergey Bayrak
17 листопада '23р.
Зробив операцію по заміні кришталика на обох очах, результат перевершив очікування, якістно, професійно, оперативно.Чудовий персонал, особливо хочу подякувати хірургу Владімірову і Тесленку Олександру Сергійовичу
Сергій Набільський
16 жовтня '23р.
Дякую центру і всьому персоналу за вічливе ставлення,особливий підхід до мого лікування. Мені зробили операції по заміні кришталиків на обох очах,зараз зір відновився до 100%,дуже цьому рад!Дякую моїм лікарям Кравець Наталії Ігорівні,яка професійно провела діагностику і встановлення діагнозу,а також Владімірову Дмитру Віталійовичу за проведену операцію.Рекомендую всім клініку Центр Ока.
Ruslan Kucenko
30 вересня '23р.
Звернувся до клініки Центр Ока з проблемою втрати зору.Мені зробили операцію по заміні кришталиків на обох очах.Завдяки вашій клініці я знову побачив світ таким,який він був і є. Дуже вдячний лікарю Карімлі Юнісу ,який проводив обстеження, консультацію та встановлення діагнозу. А також Мартиненко Анатолію Борисовичу і Владімірову Дмитру Віталійовичу за проведену операцію.Також хочу подякувати всьому персоналу клініки за увагу,турботу під час могу лікування.Дякую!
Наталья Максимова
08 вересня '23р.
Для любої людини , в якої виникли проблеми зі здоров'ям , дуже важливо відчувати впевненість і професіоналізм лікарів. Сердечна подяка моя хірургам і лікарям клініки ока Владимирову Дмитру Віталійовичу, Мартиненко Анатолію Борисовичу та Тесленко Олександру Сергійовичу за вчасно виявлену проблему і допомогу. Також велика дяка молодшому персоналу клініки за чуйність, уважність і доброзичливість. Всім дякую та бажаю успіху.)
Іван Небеський
18 серпня '23р.
Зробив заміну кришталиків на обох очах в цьому чудовому Центрі. Хочу відмітити роботу всього персоналу, а особливо хірургів Кривня В.Є., Владімірова В.Д. та асистентів, які вели мене після операції. Результат перевершив всі очікування, а сам операційний процес пройшов безболісно та швидко, ще й на кожному етапі вас супроводжують, заспокоють та підтримують адміністратори і медсестри. Все продумано до дрібниць. Тому веливе дякую, мої родичі вже записались сюди, раджу і вам!)
Hal Eva
Коли людина поступово втрачає зір їй здається, що і життя втрачає свій зміст. Дуже важливо, щоб поруч була людина, яка б змогла підтримати та допомогти. Мені пощастило, бо була така людина, яка направила мене на огляд до Центру Ока. З першого візиту і огляду я була дуже вражена надзвичайною увагою персоналу до відвідувачів і задоволена результатом огляду. Порівняно невисока оплата у співставленні з іншими клініками, але був дуже точно поставлений діагноз. Це мене дуже вразило. Вирішила пройти ще один огляд в іншій досить відомій клініці, але там не побачили деякі нюанси, які згодом підтвердила комп’ютерна томографія і виявив лікар Ляпунова саме візуально. Це стало приводом до оперування в клініці Центр Ока обох хворих очей. Я глибоко вдячна всім лікарям і персоналу, які працюють в потужній згуртованості, а особливо хірургу Владімірову, про якого можна сказати, що це лікар від Бога, віртуоз, надзвичайна людина. Я стала бачити на 100% і 95% зору. У це важко повірити, але я тепер вірю, що дива трапляються.
Alla Vanina
08 серпня '19р.
Остались очень довольны высоким уровнем квалификации и профессионализма медицинского персонала, высококлассным оборудованием, приветливой и доброжелательной атмосферой! Особая благодарность Тесленко Александру Сергеевичу и Владимирову Дмитрию Витальевичу! Рекомендую!!!

Лікарі клініки Центр Ока — Лівий берег Києва

очистити

Акції лікарні

Діагностика очей та консультація для пенсіонерів зі знижкою 50% в Центр Ока
до 30-11-2024
Для пенсіонерів, за умовою надання пенсійного посвідчення, діє знижка на діагностику та консультацію офтальмолога - 700 грн (замість 1350 грн).У вартість включено:визначення рефракції та гостроти…
1200 грн

600 грн
Діагностика зору та консультація для дорослих зі знижкою 15 % в Центр Ока
до 30-11-2024
Для дорослих пацієнтів діє знижка на діагностику та консультацію офтальмолога - 1150 грн (замість 1350 грн).У вартість включено:визначення рефракції та гостроти зору (авторефрактометрія і…
1350 грн

1150 грн
Діагностика зору та консультація для дітей зі знижкою 15% в Центр Ока
до 30-11-2024
Для дітей діє знижка на діагностику та консультацію офтальмолога - 1600 грн (замість 1900 грн).Знижка діє в усіх філіалах Центру Ока.У вартість включено:визначення рефракції та гостроти зору…
1900 грн

1600 грн
Знижка до -7000 грн на лікування катаракти
до 30-11-2024
З нагоди дня народження центру, що 14 жовтня - даруємо МЕГА знижки всім нашим пацієнтам на лікування катаракти методом заміни кришталика ока (ФЕК). Знижки діють на всі наявні кришталики від 3000…
16700 грн

13700 грн
Знижка до - 5000 грн на лазерну корекцію зору
до 30-11-2024
З нагоди дня народження центру, що 14 жовтня - даруємо МЕГА знижки всім нашим пацієнтам на лазерну корекцію зору. Знижки діють на всі методи від 2000 до 5000 грн! Офтальмохірурги клініки «Центр…
17990 грн

15990 грн
Знижка 4000 грн на інтравітреальну терапію, лікування макулодистрофії ока
до 30-11-2024
З нагоди дня народження центру, що 14 жовтня - даруємо МЕГА знижки всім нашим пацієнтам на інтравітреальну терапію - 4000 грн. Ми лікуємо вас від початку і до кінця захворювання, тому маємо…
13500 грн

9430 грн
Записатися на акцію

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
У Багатопрофільному комплексі психіатрії та наркології «Ренесанс-Київ» на Нижній Вал 7-9, ви отримаєте кваліфіковані консультації психолога/психотерапевта. У клініці активно проводиться профілактика, лікування та реабілітація пацієнтів з психосоматичними розладами та депресіями, неврозами, панічними атаками, посттравматичним стресовим розладом, розладом харчової поведінки(РХП) і т. д. В клініці можна пройти індивідуальні психотерапевтичні практики з професійними експертами, які допомагають кожному пацієнту, який звернувся за допомогою.
Пн — Пт: 10:00-19:00 Сб: 10:00-19:00 Н: 10:00-19:00
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-16:00
Київ вул. Левка Лук’яненка, буд. 21/14 м.Мінська
6,7
В Центрі неврології займаємось проблемою гострого та хронічного больового синдрому, також лікуванням депресивних та тривожних порушень, розладів вегетативної нервової системи, панічними нападами, наслідками перенесених гострих порушень мозкового кровообігу, наслідками перенесених нейроінфекцій (в тому числі – COVID-19), хронічною ішемією мозку, захворюваннями периферичної нервової системи, розсіяним склерозом, міастенією, епілепсією, бічним аміотрофічним склерозом та іншими захворюваннями нервової системи. Більш ніж 10 років вузькоспеціалізовано займаємось проблемою порушень рухів та порушень пам’яті, тобто – екстрапірамідними та нейродегенеративними захворюваннями центральної нервової системи (хвороба Паркінсона, хвороба Альцгеймера та інші). Одні з перших в Україні почали використовувати сучасний метод профілактики мігрені – моноклональні антітіла (анті CGRP-терапія).
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-12:00
В медичному кабінеті веде прийом лікар ортопед-травматолог Віктор Євгенович, який має 12 років досвіду по даній спеціальності. Лікар займається діагностикою та реабілітацією після травм, операцій й перенесених захворювань. Лікування проводить комбінуючи навички з ортопедії, спортивної медицини, кінезіології, біомеханіки, патології ступні.
Пн: 11:00-18:00 Вт: 13:00-20:00 Ср: 11:00-18:00 Чт: 13:00-20:00 Пт: 12:00-19:00 Сб: 11:00-17:00