Куликов Валерій Володимирович
Педіатр, неонатолог, вакцинатор
Лікар другої категорії
Викликати додому
Доктор надає широкий спектр послуг за напрямками педіатрія і неонатологія. Займається лікуванням соматичних і інфекційних патологій. Консультує з питань догляду за дітьми, грудного вигодовування. Складає індивідуальні графіки щеплень. Здійснює цілодобову консультативну підтримку і лікарську допомогу на дому.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініках:
Евгения
12 квітня '18р.
Валерий Владимирович сразу нашёл подход к нашей доченьке, она совсем не боялась и даже подружилась с ним. Внимательно её осмотрел, послушал, все обьяснил очень доступно, рассказал что делать. На следующий приём доця шла с удовольствием, как-буд-то в гости. Мы очень довольны что нашли профессионала, ещё и с таким подходом! Огромное спасибо!
- Консультація педіатра
- Лікування ГРВІ у дітей
- Виклик педіатру додому
- Консультація неонатолога
- Консультація педіатра перед вакцинацією
- 2012 р. — Харківський національний медичний університет, педіатричний факультет.
Курси підвищення кваліфікації
- 2014 р. — ХМАПО, цикл тематичного удосконалення "Невідкладні стани в неонатології";
- 2017 р. — ХМАПО, передатестаційних цикл "Неонатологія";
- 2017 р. — ХМАПО, цикл тематичного удосконалення "Госпітальні інформаційні системи як основа електронної охорони здоров'я";
- 2017 р. — ХМАПО, цикл тематичного удосконалення "Ультразвукова діагностика в неонатології".
Участь в асоціаціях
- Член асоціації неонатологів України.
Схожі спеціалісти:
Педіатр, Дитячий гастроентеролог