Пульмонологи в Вінниці

Фільтр: (Знайдено 5 лікарів 8 відгуків) Сортування: (Відгуки)
Спасибо за назначенный курс лечения.
10 травня '16 г.
Максим
Не дарма до Якименко багато направляють в складних випадках. Вона досвідчений лікар, наймудріша жінка. Мені здорово допомогла, вилікувала без ускладнень.
06 липня '16 г.
Юрий
Очень приятная женщина,прекрасный доктор. Дай Боже чтобы в Украине все доктора были такими как Анна Вячеславовна.
27 листопада '17 г.
Михаил
Отличный пульмонолог, знает свое дело.
16 жовтня '16 г.
Константин
Андрій Анатолійович - досвідчений і талановитий лікар. Велике спасибі за уважне ставлення і професійне лікування! Рекомендую - будете задоволені лікуванням у цього фахівця.
05 жовтня '16 г.
Сергей
Наша семья очень благодарна Андрею Анатольевичу. Мало того, что он нас принял в выходной день (т.к мы иногородние). Внимательно изучил наши мед. документы с большой историей. Очень понятно, грамотно, доступно рассказал и показал нам нашу проблему, назначил хорошее лечение.
Пульмонолог, Кардіолог
Лікар Якименко Ганна В’ячеславівна, спеціалізується в галузі пульмонології та кардіології. Займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної та серцево-судинної системи. Здійсню лікування хропіння та атопічної бронхіальної астми. Проводить пункційну біопсію легенів та інгаляційну терапію.
Вінниця вул. Тімірязєва, 34
Терапевт, Пульмонолог
Лікар Сідоров Андрій Анатолійович, терапевт, пульмонолог. Спеціалізується в галузі діагностування та лікування атопічної бронхіальної астми, вегето-судинної дистонії та вродженого пороку серця. Проводить сегментектомію легенів.
Вінниця вул. Тімірязєва, 34
Пульмонолог
Пульмонолог вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Надає консультаційні послуги з питань лікування патологій дихальної системи. Проводить торакоскопію, спірометрію,медіастіноскопію, пікфлоуметрію, медіастинотомію, бронхографію та інші види діагностики. Займається лікуванням різноманітних захворювань дихальної системи.
Сімейний лікар, пульмонолог
Записатися на прийомЗа місяць записано 3 пацієнта
Пульмонолог
Записатися на прийомЗа місяць записані 5 пацієнтів
Вінниця ш. Хмельницьке, 92 (пов. 2)