Центр-В - мережа медичних центрів

Оплата карткою
Безкоштовна парковка
Дитяча кімната
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-16:00

Мережа медичних центрів "Центр-В" надає допомогу дорослим та дітям при захворюваннях органів слуху. В установах також можна записатися на консультацію до терапевта, педіатра, невролога, флеболога, алерголога, кардіолога, дерматовенеролога та інших фахівців.

Послуги, якими можна скористатися в мережі медичних центрів "Центр-В":

• консультація дитячого та дорослого отоларинголога;
  • консультація інших вузьких спеціалістів;
  • функціональна діагностика організму;
  • ультразвукове дослідження внутрішніх органів;
  • пневмомасаж барабанних перетинок;
  • лікування хронічних ЛОР-захворювань;
  • лазерна корекція нижніх носових раковин;
  • підбір та налаштування слухового апарату;
  • аудіометрія;
  • видалення стороннього тіла з носа та вуха;
  • фотодинамічна терапия слизової глотки, вуха, носа;
  • електрофорез;
  • кріотерапія обличчя;
  • дерматоскопія;
  • видалення судинної сіточки лазером;
  • лабораторні аналізи;
  • біоревіталізація;
  • контурна пластика губ та інші.

Головні переваги медичних центрів — сучасне обладнання, використання новітніх методик діагностики та лікування ЛОР-захворювань, кваліфікований персонал, комфортні умови для перебування пацієнтів.

або телефонуйте:

• Відгуки
  • Лікарі
  • Акції
  • Пропозиції

Центр-В - мережа медичних центрів, ціни на послуги:

Ціни послуг можуть незначно відрізнятись. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Суточное мониторирование артериального давления
  • УЗД тимуса(вілочкова залоза) 400
  • УЗД жовчного міхура та жовчновивідних протоків 300
  • Нейросонографія (УЗД головного мозку дітей до 1 року ) 450
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія ( ВЕГДС) нет 1 500
  • Ендоскопія (1 відеоспостереження+диск+фото) (гнучкий ендоскоп) (отоларингологія) 700
  • Відеоколоноскопія (ВКС) 2 000
  • Експертна кольпоскопія лікарем гінекологом з друкуванням відеопротоколу 600
  • Відеоректосигмоскопія 800
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія ( ВЕГДС) нет 1 500
  • ЕХОсальпингоскопія (визначення прохідності маткових труб за допомогою УЗД) 1 500
  • Бесіда консультація лікаря до 30 хвилин 400
  • Промивання ДПН методом переміщення рідин 3-я категорія 400
  • Вакуумне промивання мигдаликів апаратом "Тонзилор-М" 300
  • Продування слухових труб по Політцеру 150
  • Видалення з зовнішнього слухового проходу сірчаного корка (два вуха) 450
  • Отоакустична емісія (скринінг) 500
  • Тімпанометрія 210
  • Імпедансометрія ( тест на прохідність слухових труб, тімпанометрія, акустичний рефлекс ) 650
  • Лазерна корекція нижніх носових раковин + лікування аденоїдитів (1-3 процедури) діти (до 15 років) 5 000
  • Консультація слухопротезиста 450
  • Висновок лікаря- логопеда 450
  • Заняття з лікарем- логопедом (30 хв) ( заняття логоритмікою, сенсомоторна корекція, нейрологопедія, арт-терапія т.д.) 500
  • Консультація лікаря- логопеда 600
  • Магнітотерапія 130
  • Пневмомасаж барабанних перетинок(1 сеанс) 130
  • УВЧ(1 сеанс) 130
  • Електрофорез(1 сеанс) 150
  • Сольова інгаляція 130
  • Пресотерапія- 45 хвилин 500
  • Гірудотерапія (1шт) 80
  • Фотодинамічна терапія слизової глоки, вуха, носа
  • Електрофорез(1 сеанс) 150
  • Консультація лікаря - педіатра 550
  • Консультація педіатра дитини до 1-го місяця на дому
  • Консультація лікаря - педіатра 550
  • Абітурієнт (консультація лор лікаря, хірурга, невролога,сімейного лікаря, ЕКГ) 1 592
  • Консультація терапевта(вагітних) 600
  • Довідка в басейн 350
  • Медикаментозне забезпечення післяопераційного пацієнта при перебуванні в палаті 3 категорія 1 900
  • Блокада Флостерон 650
  • Підшкірна ін'єкція у бічну повернхню передньох стінки живота 150
  • Внутрішньом'язова ін'єкція 100
  • Внутрішньовенна інфузія от 300
  • Довідки-Абітурієнт от 1 592
  • Онлайн консультація лікаря імунолога Грищенко Д.Ж. ( 30 хв) 800
  • Консультація лікаря імунолога ( 30 хв) 550
  • Ендоскопічна поліпектомія ІІІ категорія складності за 1 шт. ( більше 2,0см) 7 500
  • Лапароскопічна холецистектомія 14 000
  • Консультація лікаря гастроентеролога от 550
  • Консультація лікаря алерголога (40хв) 600
  • Алергопроба (1 алерген) 100
  • Консультація алерголога-імунолога (60хв) 650
  • Консультація лікаря - ендокринолога 550
  • Консультація лікаря - ендокринолога 550
  • Консультація лікаря-дієтолога к.мед.н. Багрій В.В. (1 консультація по 50хв, 9 консультацій по 30 хв) 5 130
  • Консультація лікаря-дієтолога к.мед.н. Багрій В.В. от 550
  • Консультація пульмонолога 600
  • Консультація лікаря кардіолога 550
  • Консультація лікаря кардіолога 550
  • Консультація лікаря - невролога 550
  • Блокада плечового суглоба,пара сакральні,паравертебральні блокади,при плантарному фасциті( п‘яточна шпора)-ціна однієї процедури (Дипроспан) 750
  • Консультація лікаря - невролога 550
  • Дитячий загальнозміцнюючий профілактичний масаж(з 3 місяців) 30-хв 300
  • Загальний масаж всього тіла от 300
  • Кавітація 1 зони (живіт+бока) 200
  • Видалення татуажу брів 800
  • Омоложення обличчя (процедура IPL омоложення " TIGHT AND BRIGHT" ( Alpha Systems) 3 300
  • Омоложення шиї ( Alpha Systems) 2 550
  • Омоложення декольте ( Alpha Systems) 2 700
  • Карбонований пілінг 25
  • Лазерна шліфовка атрофічних рубців (стрії, втрачений тонус шкіри) до 100 см2 4 000
  • Кріотерапія обличчя 800
  • Дерматоскопія 550
  • Видалення гіперпігментації за допомогою фототерапії (вилиці) 300
  • Видалення контагіозного молюска (1 елемент) 75
  • Лікування акне/постакне за допомогою фототерапії (декольте) 620
  • Лікування гіперпігментації обличчя за допомогою неодимового Q -switch лазера( 1 процедура) 900
  • Лазерна шліфовка ділянок шкіри - 1см2 20
  • Кріотерапія обличчя
  • Консультація лікаря дерматовенеролога 550
  • Консультація лікаря дерматовенеролога (до 30хв) 550
  • Видалення судинної сіточки на нижніх кінцівках ( тривалість процедури 60хв) 1 500
  • Видалення судин вилиці,лоб,нижня третина обличчя,ніс 1 000
  • TVT O лікування стресового нетримання сечі 16 000
  • Видалення поліпу уретри 6 500
  • Інстиляція сечового міхура 200
  • Бужування уретри 800
  • Цистоскопія (операція-ендоскопічні обстеження сечового міхура )
  • Консультація лікаря уролога 550
  • Лапароскопічна герніопластика 3 категорія складності 17 000
  • Первинна хірургічна обробка ран 2 категорія складності 1 500
  • Видалення кліща 300
  • Підсічення короткої уздечки язика ( до 2-х місяців) 1 700
  • Секторна резекція молочної залози( під місцевою анестезією)(видалення фіброаденоми) 12 000
  • Мініфлебектомія 1 нога 15 000
  • Перев’язки після хірургічних, урологічних та проктологічних операцій 2 кат.складності
  • Консультація лікаря Калінчука 600
  • Висічення хронічної тріщини 6 000
  • Висічення інтерсфінктерної нориці хронічного парапроктиту 13 000
  • Трансанальна дезартеризація ( THD) 25 000
  • Консультація проктолога 500
  • Латексне лікування латексними кільцями внутрішніх гемороїдальних вузлів нет 3 500
  • Накладання цинк-желатинової пов’язки 1 000
  • CITOLAB (тест-смужки діагностичні для визначення pH вагінальних виділень) 50
  • Взяття біопсії з шийки матки 120
  • Встановлення внутрішньоматкової спіралі Юнона без вартості спіралі 550
  • Видалення внутрішньоматкової спіралі 400
  • Медикаментозний аборт 5 000
  • Контурна пластика великих статевих губ гіалуроновою кислотою під місцевим знеболенням 7 300
  • Бужування цервікального каналу та мануальна ваккум аспіраціявмісту порожнини матки при гематометрії з місцевим знеболенням, без вартості ПГД 3 000
  • Видалення вросшої ВМС під внутрішньовенним наркозом ( без вартості предопераційного обстеження, без вартості наркозу та палати) 3 500
  • Лапароскопія на додатках ІІ категорія складності 25 000
  • Лікування лазером оніхомікозу( 1 процедура, 1 ніготь) 230
  • Общеклинические исследования
  • Клинический анализ крови
  • Загальний аналіз сечі
  • Копрограмма (анализ кала)
  • Анализ кала на яйца гельминтов
  • Маркеры аутоиммунных заболеваний
  • Дослідження функції печінки
  • Дослідження функції нирок
  • Анализ крови на гормон Т3
  • Діагностика глистної інвазії
  • Консультація сексопатолога (1,5 годин)
  • Кінезіотейпінг для дорослих та дітей кожен наступний сегмент ( без матеріалу)
  • Ендоскопічна поліпектомія 5 150
  • Баночний масаж (30 хв) 300
  • Масаж та мануальна терапія( ціна однієї процедури) 500

Відгуки ті оцінки клініки

Оціните клініку по 10-и бальній шкалі
(відмітка "10" є найвищої оцінкою)
Наталья
Обратилась первый раз и не ошиблась. Лечилась пол года и никто не смог назначить правильное личени. А здесь сразу поставили. Буду всем рекомендовать.
олена
Відвідувала косметолога Видмиш Ірина Віталіївна, чудовий лікар, косметолог від бога, завжди зручно , швидко , з турботою про клієнта. Дуже дякую за роботу!!!
Вікторія
Широкий вибір чудових спеціалістів,привітний персонал та лікарі. Плюс є своя лабораторія дуже зручно та швидко
Стожок Наталія Вікторівна
Щиру подяку висловлюю чудовому лікарю Лямпрехт Євгенії Андріївні. Спасибі за Вашу уважність, турботу, глибокі знання, а також професіоналізм. Євгенія Андріївна швидко та правильно встановила діагнозі надала ефективне лікування, що в подальшому дозволило уникнути важких наслідків. Рекомендую Євгенію Андріївну усім, хто потребує кваліфікованої медичної допомоги !!!
Ірина
Хочу ще раз подякувати Вам, Філюк Віта Миколаївна, за те, що вилікували гострий отит, за нескінченну доброту, турботу і тепле відношення до мене. Ви чудовий, порядний лікар, найкращий спеціаліст і хороша людина. Ви лікар, який дійсно любить свою роботу і хочете допомагати людям. Від душі Вам бажаю здоров'я і вдячних пацієнтів. З повагою, Ваш пацієнт Петрук І. О.
Святослава
Дуже дякую лікарю Зарезенко Тетяні Павлівні за високий професіоналізм,майстерність,від- повідальність,доброту,людяність. Бажаю лікарю міцного здоров'я, успіхів завжди і в усьому. Многіі літа!
Вероніка
Зауважень до роботи немає
Леся
Хочу подякувати усій команді "центру В" без винятку . Професіоналізм , людяність , чуйне ставлення - це все про колектив центру . Безпосередньо вдячна нашому лікуючому і оперуючому лікарю Махначову Максиму Владиславовичу . Лікар з великої літери і просто прекрасна людина ! Оперували двох діток , була проведена обидвом аденотомія і тонзилектомія . Все пройшло чудово і діти нарешті нормально дихають .
Квасніцька Олена Валеріївна
Величезна подяка лікарю Філюк В.М., яка за час лікування мого сина відрекомендувала себе якнайкраще - це поєднання професіоналізму та людяності. Щиро зичу їй здоров*я й наснаги в подальшій роботі!
Лариса
Щиро вдячна за прекрасне обслуговування у вашій клініці. Особливу подяку висловлюю лікарю Золотаренку Андрію Васильовичу. Ви лікар від Бога. Вдячна Вам за увагу, людяність, компетентність і високий професіоналізм під час прийому.Хотілося б, щоб побільше було таких справжніх висококваліфікаційних лікарів. Тепер раджу усім звертатися у цю клініку.
Анатолій
Щиро дякую лікарю, Осадчому Андрію Васильовичу, за його професіоналізм і чуйне ставлення до пацієнтів, що в нас час дуже важливо. Даним мед. закладом користується вся моя сім'я, дуже задоволені і тому рекомендуєм усім. Дякуєм за вашу працю.
Дмитро
Здравствуйте! Хочу поблагодарить персонал Центра В ! Большое вам СПАСИБО! Месяц назад в Центре делали операцию всё было на высоком уровне т. к. сам медик! Рекомендую Всем! Особенно хочу поблагодарить врача Осадчий А.В. и его помощницу Танечка! Вы просто умнички!Еще раз Большое Спасибо!
Дуже рада,що звернулась до хірурга Осадчого Андрія Васильовича. Професіонал своєї справи,акуратний,уважний,з почуттям гумору.Дякую за вашу працю
Оля Ігнатів
Чудова клініка, чудовий ,привітний та турботливий персонал. Окрема подяка лікарю Осадчому Андрію Васильовича. Лікар з золотими руками. Дякую за консультацію та проведену операцію.(такого привітного ставлення я ще не зустрічала в жодній клініці). Буду рекомендувати усім знайомим.
Татуревич Микола
Нещодавно оперувавя у цій клініці: ендоназальна ендоскопічна мікрогайморотомія, септопластика, вазотомія. Вдячний усьому персоналу. Лікарі справжні професіонали, медсестри чуйні та добрі. Отримав якісну передопераційну консультацію та професйне її виконання. Окреме Велике дякую лікурю Махначову Максиму Владиславовичу. Його чуйне відношення, підхід до кожного пацієнта та професіоналізм відчувається при кожному прийомі. Побільше б таких людей в медзакладах. Клїніка Центр-В сподобалась, рекомендую.
Володимир
По рекомендаціям друзів звернувся в клініку до проктолога Осадчого Андрія Васильовича, чудовий лікар. Страждав декілька років від гемороя та тріщин. В клініці було проведено професійну консультацію та оперативне втручання. Дякую Андрій Васильович, буду Вас рекомендувати.
Оля
Нещодавно оперувалась у цій клініці, вдячна усьому персоналу, слава Богу що наважилась бо мучилася з хронічним насмарком 25 років, лікарі справжні професіонали а медсестрички чуйні та добрі, окреме дякую Максиму Владиславовичу.
Кононенко
Мій перший візит до лікаря даного напрямку, рада що це була саме Світлана Яківна! Поділюся ходом свого прийому. Тривав він близько 45 хвилин. Огляд був детальний та кваліфікований. Лікар задавала багато запитань. Прийомом залишилася задоволена.
Ирина Р.
Все було комфортно. Лікар - хороший, розбиратися у своїй галузі. Намагається максимально багато розповісти. На своє питання, я отримала вичерпну відповідь. Всі нюанси було пояснено. Спеціаліст надзвичайний! Буду приходити ще!
Велика подяка всьому колективу, особливо Валентині Миколаївні.
Катерина
За декілька сеансів лікар вирішив проблему з якою я боролася цілий рік,без множинних списків з ліками. Однозначно рекомендую.
Катерина
Чудовий лікар. За декілька сеансів вирішив проблему з якою я боролася цілий рік. Однозначно раджу!!!
Богдана
Проходила тут процедуру кріотерапію обличчя, результат вражаючий! Дуже задоволена вибором клініки та спеціалістом який зі мною прцював.
Владислава
Центр-В те що треба для комплексного лікування. Широкий штат лікарів дозволяє в одному місці лікувати все. Ні зайвих черг, ні нервів, ця клініка саме те що треба людині яка цінує свій час та гроші.
Роман
Досить довгий час не міг зрозуміти на що саме у мене алергія, до поки не прийшов у Центр-В до алерголога. Пройшов усі дослідження, виявили алерген на пилового кліща. Навіть лікування є, зараз уже закінчую курс. Дякую Богу, що знайшов тут толкового спеціалісту.
Володимир
Нещодавно став клієнтом Центр-В. Приємно вражений професійністю, толерантністю, відповідальністю керівництва, лікарів та медичних сестер закладу. Щира Вам вдячність!
Катерина
Лікар,великий професіонал!Володіє сучасними методами алергодіагностики та лікування!
Тетяна
Федишена Тетяна Анатоліївна. Після першого прийому в цього педіатра ми її пацієнти назавжди! Завжди привітна до діток, ніколи не призначить агресивного лікування без потреби. Пам'ятає кожну дитину та історію лікування. Рекомендую!
Тетяна
Найкращий лікар, що мені траплявся у Вінниці.
Соня
В Центрі-В працює класний алерголог, я кажу про Оксану Михайлівну. Вона чуйна та турботлива до пацієнтів, завдяки ній я краще переношу сезонні прояви алергії.

Лікарі клініки Центр-В - мережа медичних центрів

Цебрик Валентина Миколаївна