Лікарі гінекологи у Львові (Залізничний район)
Наталія
Рекомендую Ірину Ярославівну, дуже хороша людина, а головне професіонал в своїй сфері. Я задоволена, що прийшла саме до неї.
Оксана
Рекомендую хорошого лікаря,насправді чудова людина.
Юлія
Чудовий лікар,професіонал своєї справи...завжди підтримає,зрозуміє і допоможе.Добра та чуйна людина!!!
Ірина
Потрапила до Анни Андріївни за рекомендацією подруги! Чудовий лікар, фахівець своєї справи!
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних патологій. Здійснює ведення вагітності. Виконує обробку шийки матки. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи, кольпоскопію та УЗД органів малого таза. Лікує кісти яєчників, ендометрит, ендометріоз, сальпінгіт та гінекологічні травми.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Виконує скринінгове УЗД при вагітності, кольпоскопію, поліпектомію, біопсію шийки матки. Лікує ендометріоз, клімакс, міому матки, кісти яєчників, гіперплазію ендометрія, аномальні маткові кровотечі.
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Виконує кольпоскопію, поліпектомію, кріодеструкцію шийки матки. Проводить інтимну контурну пластику, лазерне лікування шийки матки. Консультує з приводу підбору контрацепції. Лікує безпліддя, ендометріоз, ендометрит, молочницю, клімакс.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Ковальчук Олена Євгенівна
Висококваліфікований лікар з численною кількістю курсів, семінарів та конференцій. Спеціаліст, що надає широкий спектр послуг з максимально точним результатом.
Лікар знає як вирішити будь яку задачу. З нею Ваше здоров’я в безпеці!
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Баніра Юлія Володимирівна
Лікар проводить консультативний прийом, огляд, кольпоскопію, УЗД органів малого тазу, УЗД молочних залоз, УЗД щитовидної залози, підбір схеми лікування. Лікує інфекції, які передаються статевим шляхом. Юлія Володимирівна є компетентним фахівцем з встановлення/видалення внутрішньоматкових спіралей. З нею Ваше здоров’я в безпеці!
Інфекціоніст
Гринів Людмила Миколаївна