Лікарі гінекологи у Львові (Залізничний район)
4 відгука
Тарас
Задоволений консультацією. Чітко розповів про походження проблеми і як це лікується. Хороший спеціаліст, рекомендую.
Висловлюю свою вдячність лікарю Крайчик Є.Ю. за кваліфіковану допомогу. Лікування тривало 5 днів і все пройшло. Рекомендую
Велике дякую Крайчику Є.Ю за його ппрофесіоналізм і швидке одужання.Звернулися на консультацію з 6-ти місячною дитиною.Лікар Дуже уважний,компетентний,знавець своєї справи.Діагноз визначив одразу,призначив правильне і ефективне лікування. Повторного візиту не потрібно було.Усім рекомендую.Досвідчений і висококваліфікований лікар
Катерина
Підхопила у басейні грибок. Лікар Крайчик провів ефективне лікування, тепер мої нігті знову гарні та без неприємного запаху. Дуже вдячна йому за професіоналізм та чуйність. Рекомендую його усім знайомим.
Дерматолог, дерматовенеролог
Доктор проводить діагностику і терапію шкірних і венеричних патологій. Приймає пацієнтів зі свербінням, печінням, зміною кольору і рельєфу шкіри, шкірними висипаннями. Проводить дерматоскопію. Лікує акне, екзему, грибкове ураження шкіри та нігтів.
Дитячий гінеколог
Березан Світлана Василівна
Світлана Василівна — це уважний і чуйний лікар, який допомагає маленьким дівчаткам і підліткам зберігати здоров'я та розуміти зміни, що відбуваються в їхньому тілі. Вона не лише професіонал, який володіє глибокими знаннями в області дитячої гінекології, але й справжній друг і порадник для молодих пацієнток. Її підхід ґрунтується на довірі та емпатії, адже вона розуміє, наскільки важливо, щоб дівчинка почувалася комфортно та безпечно під час візиту.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Борак Оксана
Проводить гінекологічний огляд та консультацію, підбирає методи контрацепції. Займається діагностуванням та лікуванням гінекологічних захворювань. Проводить обстеження та профілактика патології шийки матки, кольпоскопію. Консультує щодо планування вагітності. Ведення та консультація вагітних. Надає консультацію для жінок, які досягли періоду менопаузи, лікування патологій перебігу клімаксу. Проводить КТГ. Консультує з приводу грудного вигодовування.
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог
Мірошнікова Софія-Валерія
Гінеколог, УЗД-фахівець
Кордупель Тетяна
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, УЗД-фахівець
Умриш Любов
Любов Умриш - лікар акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, здійснює прийом дорослих та дітей з гінекологічними захворюваннями. Проводить кольпоскопію, біопсію шийки матки, поліпектомію шийки матки та цервікального каналу, підготовку та спостереження вагітності, кардіотокографію тощо
Пластичний хірург
Царук Владислав Ярославович
Владислав Царук — прогресивний пластичний хірург, який поєднує фундаментальну медичну освіту, європейські стандарти лікування та філігранне володіння передовими технологіями естетичної медицини.
Завдяки міжнародному досвіду та стажуванню у провідних клініках Праги, лікар спеціалізується на створенні гармонійних, природних результатів, які підкреслюють індивідуальність кожного пацієнта без ефекту «штучності». У своїй практиці використовує високотехнологічне обладнання світового рівня (Vibrasat Pro), що забезпечує максимальну безпеку, точність та швидку реабілітацію.
Філософія лікаря:
«Сучасна пластична хірургія — це про про відновлення гармонії, впевненості та любові до власного тіла. Мій головний орієнтир — це безпека пацієнта, ювелірна точність виконання та прогнозований, природний результат, який ви бачитимете у дзеркалі щодня».