Лікарі психологи у Львові (Залізничний район)
Ганна
Опинилася в ситуації коли здавалося що вже ніхто не чує твої молитви і прохання допомогти вижити.Тревожний розлад , панічні атаки не давали вижити у такий непростий час.Коли рідні люди ще більше занурювали глибше у кризу. Дійшло до нападів і психіатрії.Але це тільки пігулки які відключали.Потрібно було ще наново завести думки,мозок як вижити і жити. В цей час доля підштовхнула до Світлани Анатоліївни.. Величезна подяка
Юліана
пані Ольга дуже хороший, приємний і чуйний психолог. Сподобалась з першої консультації. Дуже рекомендую!
Роман
Галишич Ольга фаховий спеціаліст.Професійно оцінює проблему та якісно надає допомогу.Я з впевненістю можу порадити даного фахівця тим кому потрібна така допомога.
01 серпня '24 г.
Яна
Доброго дня, хочу залишити свій відгук від щирого серця. Трішки передісторії:в нашому досвіді було більше двох психологів, дуже важко підібрати людину яка б імпонувала і розуміла дитину, але ми це зробили, нам трапилась в такий важкий для нас час, чуйна, розумна психологиня. Провівши багато сеансів із Ольгою ,у моєї дитини і загалом у сімʼї появились взаєморозуміння і довіра, ми дуже вдячні вам за допомогу. Ми рекомендуємо цю досвідчену людину, пані Ольгу Галишич. Щиро дякуємо
Психолог
Світлана Анатоліївна - є засновниця студії, психолог, кандидат в психотерапевти, проводить психологічну корекцію й психотерапію для підлітків та дорослих з приводу панічних атак, фобій, біполярних розладів, всіх тривожних розладів, депресії, ОКР, соціофобій, психосоматичні захворювання. Психологічні консультації з приводу кризових станів, розлучень, втрати, проблем з комунікацією й самооцінкою. Бізнес тренінги. Групова терапія.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Психолог
Спеціаліст лікує психосоматичні розлади, тривожність, депресивні стани, безсоння. Працює з самооцінкою, почуттям провини, психологічними травмами, конфліктами в сімейному житті. Проводить консультації щодо готовності дітей шестирічного віку до школи, допомагає підліткам визначитися з вибором професії.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Психолог
Психолог Войцеховська Оксана Володимирівна займається вирішенням таких проблем, як психологічні бар'єри (страх, тривога, невпевненість, сором, почуття провини), сімейні проблеми, психосоматичні розлади, переживання втрати та депресивні стани, самопізнання, самореалізація.
Психолог
Спеціаліст проводить індивідуальні та групові сеанси психотерапії. Приймає пацієнтів з підвищеною тривожністю, апатією, емоційним та професійним вигоранням. Працює з внутрішніми конфліктами, почуттям провини, розладом особистості, віковими та життєвими кризами. Допомагає подолати невпевненість у собі, невдоволення собою та своїм життям.
Психолог
Психолог Кучевська Оксана Володимирівна надає психологічну допомогу при психосоматичних розладах, тривожності, психологічних травмах, кризових станах, депресивних станах, безсонні, апатії, страхах, фобіях, панічних атаках, складних життєвих ситуаціях, проблемах у стосунках та спілкуванні, труднощах у сімейних стосунках. Займається індивідуальною, груповою і сімейною психотерапією.
Психолог
Олена Клименко, спеціаліст в галузі клінічної психології. Займається вирішенням проблем внутрішньо-особистісних конфліктів, міжособистісних стосунків, психосоматичних порушень, деструктивних та саморуйнівних тенденцій поведінки, нормативних та ненормативних життєвих криз, проблемами адаптації у нових життєвих ситуаціях, психологічний супровід жінок із перинатальними втратами. В практиці використовує аналітично орієнтовану психотерапію.
Записатися на прийомДодано2 відгуки
Психолог, психотерапевт
Білик Марта Романівна
Консультація від 950
Піташевська Оксана Ігорівна
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні психічних захворювань. Працює з емоційним вигорянням, почуттям провини та тривожності, проблемами самооцінки та самосприйняття. Займається аналізом сновидінь. Лікує фобії та психосоматичні розлади.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт