Сторінка 3. Лікарі у Львові (Шевченківський район)
Знайдено 294 лікаря
Була на прийомі в пані Соломії. Щиро вражена спілкуванням з доктором. Доктор переглянула всі попередні обстеження і аналізи, вислухала скарги, оглянула мене призначила необхідні аналізи і обстеження і попередні ліки. Також доктор розʼяснила як підготуватись до обстежень і аналізів, якої дотримуватись дієти, що можна їсти, а від чого утриматись. Щиро вдячна доктору за її уважність і фаховість.
Світлана
Я теж рекомендую Юлію Збігнєвну. Прекрасний фахівець, чуйна та уважна, вміє знайти підхід навіть до таких лякливих як я)) . Спасибі Вам за професіоналізм і людяність! А також спасибі всім паціентам, які писали коментарі, завдяки вам я теж зробила вірний вибір! Всім рекомендую.
П.С. Запис до Юлії Збігнєвни йде десь на тиждень вперед, візьми до уваги в разі потреби звернення.
Олег
Нещодавно консультувався в дерматолога Блищак, а після цього мав видалення папілом на обличчі і шиї. Мені сподобався підхід лікаря, її манера спілкування, дуже фахово прокунсультувала і гарно все видалила. Я залишився задоволений і можу рекомендувати цього лікаря. Дякую Вам, Юлія Збігнєвна!
12 червеня '18 г.
Христина
Молодець. Дуже хороша лікар.
07 червеня '17 г.
Гастроентеролог, терапевт
Проводить діагностично-лікувальну роботу, в тому числі ендоскопічне обстеження шлунково-кишкового каналу.
Дерматовенеролог, Дитячий дерматовенеролог
Лікар Блищак Юлія Збігнєвна спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб дерматологічного профілю. Видаляє родимки та новоутворення за допомогою радіохвильових технологій. Надає послуги фотоомолодження та лазерної епіляції. Має членство в Українській Асоціації лікарів-дерматологів та косметологів.
Львів
Новояворівськ, вул. Шептицького, 3
Дитячий кардіолог, лікар з функціональної діагностики
Лікар Кириляк Ольга Борисівна надає консультативні послуги з діагностики. На підставі досліджень внутрішніх органів і систем людини виявляє стадію захворювання, функціональні патології і визначається з методами лікування (консервативним, оперативним). Веде прийом як дитячий кардіолог.
Консультація от 1100
Гастроентеролог
Лікар здійснює прийом пацієнтів з функціональними розладами шлунково-кишкового тракту (диспепсія, синдром подразненого кишківника, функціональний закреп, діарея), органічними розладами шлунково-кишкового тракту нижнього та верхнього поясів (гастроезофагеальна рефлюксна хвороба, гастрит, виразкова хвороба, дуоденіт, дуоденогастральний рефлюкс, гепатит, хронічний холецистит, холангіт, панкреатит). Виконує купування жовчної коліки. Консультує щодо спеціальних режимів харчування та щодо здорового рослинного харчування (веганство)
Гастроентеролог
Лікар-гастроентеролог проводить консультативний прийом і діагностику захворювань внутрішніх органів, інтерпретує результати лабораторних та інструментальних методів дослідження. Займається лікуванням захворювань гастроентерологічного профілю, проведенням УЗД
Лікар ультразвукової діагностики
Катерина Любомирівна — це фахівець, який проводить ультразвукові дослідження для діагностики різноманітних захворювань. Вона допомагає лікарям точно ставити діагнози і контролювати лікування. Катерина Любомирівна має великий досвід у виявленні порушень в різних системах організму, таких як органи травлення, репродуктивні органи та багато інших.
Хірург, онколог, мамолог
Марія
14 лютого '26р.
Процько Ігор Васильович,фахівець своєї справи.Чуйна і порядна Людина!!!
Дієтолог-нутриціолог, Дієтолог
Лікар контролює схуднення та набір маси тіла, проводить корекцію дієти по стану здоров'я, навчає навичкам правильного харчування. Прийом дітей з 14 років.
Програма харчування від дієтолога - 3000 грн.
Супровід дієтолога протягом місяця - 1200 грн.
Гастроентеролог
Вважаю, що у роботі важливий комплексний і водночас індивідуальних підхід до кожного пацієнта.
Розповім про взаємозвʼязок між способом
харчування та виникненням захворювань
шлунково-кишкового тракту і те,як саме зі зміною раціону можна позбавитись певних симптомів захворювань органів травлення та зменшити частоту загострень хронічних захворювань.