Сторінка 3. Лікарі у Львові (Шевченківський район)

Фільтр: (Знайдено 184 лікаря 3 відгука) Сортування: (Досвід)
Людмила
Добрый вечер, сегодня у меня было первое знакомство с Мартой Ивановной, приём проходил в Ужгороде. Знакомство удалось и консультацию я получила достаточную, чтоб довериться врачу и уверенно идти с нею к планированию малыша . Дальше у нас большие дела, в декабре встреча во Львове в клинике Матери и ребёнка.
08 листопада '19 г.
Валерія
У мене був тільки перший, ознайомчий прийом. Доктор уважна, терпляча и доброзичлива. Вона призначила мені додаткові аналізи для з'ясування більш повної картини проблеми. Думаю, що і подальше лікування я буду проходити у Марти Ігорівни.
Милана
Водила к Оксане маму, на диагностику сердца. Могу сказать только хорошее о самом враче, о выполненной ею работе. Ее квалификация не позволяет сомневаться, в качестве результатов. Спасибо.
10 травня '17 г.
УЗД-спеціліст
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, спеціаліст з ультразвукової діагностики. Проводить УЗ-дослідження серця (ехокардіографія), внутрішніх органів, калитки, щитоподібної залози, кульшових суглобів, доплерографію ниркових і сонних артерій, доплер-ехографію у ангіології, від церебральних до периферійних судин. Займається науковою діяльністю, має друковані роботи з питань УЗ-дослідження ендометріозу у дівчаток та підлітків, доплерографічних досліджень патології нирок та ін. Регулярно підвищує свій професійний рівень на семінарах, конференціях — національних та міжнародних.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-20
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Акушер-гінеколог, репродуктолог, Грицько Марта Ігорівна, займається лікуванням патологій жіночої статевої системи, зокрема репродуктивних розладів. Проводить УЗД-обстеження, кольпоскопію, ехогістеросальпінгографію, гістероскопію. Займається сучасними репродуктивними технологіями.
Косметолог
Лікар Данчук Наталя Володимирівна - косметолог. Досвід роботи 9 років. Спеціалізується на захворюваннях шкірних покровів. Розробляє індивідуальні схеми терапії. У своїй медичній практиці використовує сучасні методики. Проводить процедури по відновленню шкірних покровів. Приймає пацієнтів у приватному порядку.
Консультація безкоштовно
УЗД-спеціаліст
Доктор проводить ультразвукове дослідження органів черевної порожнини, селезінки, нирок, наднирників, печінки, суглобів і м'яких тканин. Бере участь у проведенні пункційної біопсії новоутворень різних органів. Регулярно відвідує наукові конференції, з'їзди та сертифікаційні курси за спеціальністю.
Лікар офтальмолог з 14-річним досвідом. Оглядає дорослих і дітей. Проводить повну діагностику гостроти зору і надає рекомендації з-приводу міопії, гіперметропії, астигматизму, катаракти, глаукоми, дегенерації сітківки. При необхідності проводить ОКТ і статичну периметрію. Підбирає окуляри і контактні лінзи різної складності. Також, займається лікуванням запальних захворювань очей. Постійно проходить курси по підвищенню кваліфікації.
Лікар спеціалізується в області офтальмології. Лікує короткозорість, далекозорість, глаукому, блефарит, синдром сухого ока та халязіони. Займається підбором лінз та окулярів для зору. Виконує видалення стороннього тіла з ока. Володіє всіма сучасними методами діагностики та лікування офтальмологічних захворювань.
Пластичний хірург
Лікар спеціалізується в області пластичної хірургії. Виконує ринопластику, пластику верхніх та нижніх повік, пластику шиї та інтимну пластику. Приймає пацієнток, які хочуть збільшити або зменшити об'єм молочних залоз. Проводить абдомінопластику та нехірургічну підтяжку нитками APTOS. Лікує деформації носа, вікові зміни обличчя та шиї, ожиріння та клаповухість.
Дитячий гастроентеролог
Консультація 770/700 грн.
Психотерапевт
Проблеми, якими займається Ольга Святославівна: неврастенія, психосоматози, тривожно-фобічні розлади (панічні розлади),депресії, синдром емоційного вигорання, гостра втрата, емоційна нестабільність, апатія, проблеми у стосунках, проблеми зі статевою приналежністю та сексуальністю. Автор та ведуча курсу «Практична психологія» від Інституту міста Львова. Автор та тренер групових тематичних тренінгів.
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Лікар займається лікуванням бузпліддя, консультує з приводу підготовки до вагітності, проводить огляд, призначає лабораторні дослідження. Займається лікуванням хвороб шийки матки.