Сторінка 61. Приватні лікарі у Львові

Марія
Звернулась до лікарки навмання і не прогадала — дуже класний спеціаліст, дякую за надану допомогу!
06 вересня '16 г.
Дмитро
Всі профілактичні огляди прохожу тільки в Катерини Олександрівни. Рекомендую!
09 листопада '16 г.
Антон
Недавно проходил лечение. Все понравилось. Спасибо.
12 серпня '16 г.
Максим
Мені все сподобалось. При необходності, буду звертатись тільки до неї.
Лікар-стоматолог, проводить лікування і профілактику захворювань зубів, ясен. Катерина Олександрівна робить процедури по естетичному відновленню зубів.
Лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичній стоматології. Надає послуги в сфері естетичного відновлення зубів, лікуванні різноманітних пошкоджень зубів, професійної гігієни, відбілювання.
Стоматолог-хірург
Андрій Олегович стоматолог-хірург, проводить усі види хірургічного лікування захворювань зубів. Застосовує сучасні методи в хірургічній стоматології для збільшення якості лікування.
Юрій Миронович лікар-стоматолог, головний лікар клініки стоматології «Симбіотика». Має великий досвід роботи у сфері ендодонтії, мікрохірургії, імплантології. Займається викладацькою та науковою діяльністю.
Стоматолог-ортопед
Лікар стоматолог-ортопед, спеціалізується на реставрації зубів (художня), протезуванні зубів будь-якого рівня складності.
Львів вул. Виговського, 20 Б р.Залізничний
Лікар другої категорії стоматолог-терапевт, займається лікуванням карієсу та інших захворювань і будь-яких ускладнень, проводить лікування захворювань слизової оболонки порожнини рота.
Львів вул. Виговського, 20 Б р.Залізничний
Педіатр
Лікар-педіатр, фахівець з масажу для немовлят. Веде прийом пацієнтів з самого раннього віку, здійснює лікування захворювань різноманітних органів.
Пластичний хірург
Лікар пластичний хірург, керівник ЛОР-служби центру пластичної хірургії “PRO-COSMETIC”. Спеціалізується на функціональній та естетичній ринопластці, лікуванню хропіння.
Ендоскопіст
Ірина Ярославівна займається інструментальної діагностикою верхнього відділу шлунково-кишкового тракту, проводить контроль за терапевтичними заходами. Виконує езофагогастродуоденоскопію (за потреби з біопсією).
Стоматолог, ортодонт
Лікар стоматолог спеціалізується на комплексному обстеженні та дослідженні порожнини рота у дітей. Займається лікуванням молочних зубів, карієсу, зубного каменю, пародонтозу, пародонтиту. Романів Христина Назарівна надає допомогу в лікуванні та видаленні зубів, терапії гінгівіту і пульпіту.