Сторінка 54. Приватні лікарі у Львові
Знайдено 973 лікаря
4 відгука
Надаю перевагу контурній пластиці оличчя, адже у Львові є дуже хороший спеціаліст - Кравець Оксана Ярославівна. Завдячуючи їй я маю просто бездоганний бигляд.
Тамара
Якщо ви бажаєте мати чудовий вигляд та хочете спробувати ін'єкційні процедури по догляду за обличчям звертайтеся до Кравець Оксани Ярославівни. Дуже гарний спеціаліст.
Мельник Надія Романівна ,без перебільшень ,врятувала зір моєму синові.Він завжди був допитливим хлопчиком.От і цього разу,коли цого дідусь зпилював гілку , маленька частинка тирси відскочила йому в око синові.Він почав його терти і зробив ще гірше.Око почало дуже боліти і сльозитися . Ми вирішили звернутися в лікарню.Добре ,що нам трапилася такий хороший лікар.Надія Романівна швидко оглянула сина і прийнялася рятувати око.Все пройшло відносно швидко , і дуже якісно!Дякую вам велике!
Катерина
Офтальмолог Мельник Надія Романівна виявилася набагато кращим лікарем ,ніж я могла собі уявити . Я чула про неї дуже багато схвальних відгуків, які підтвердилися при нашій зустрічі.Я звернулася за допомогою до неї, через те, що моя донечка, скаржилася на віжчуття свербіння в оці. Зранку око було з якоюсь слиззю с вигляді гною.Вже на першому прийомі лікарка поставила нам діагноз бактеріальний коньюктивіт та назначила каплі.На прийомі вона завжди говорила до дитини,заспокоювала.
Лікар спеціалізується на лікуванні і відновленні шкірних покривів. Володіє такими методиками, як мезотерапія, біоревіталізація, контурна пластика, плазмотерапія. Займається лікуванням пігментації, акне, постакне, розацеа, куперозу, себорейного дерматиту.
Надія Романівна дитячий офтальмолог вищої категорії, займається лікуванням запальних хвороб ока, лікуванням амбліопій, патологій окорухового апарату, спазму акомодації. Проводить видалення сторонніх тіл із ока.
Палинская Виктория Игоревна специализируется на лечении рассеянного склероза, мышечной дистрофии, черепно-мозговых и травм спинного мозга. Лечит инсульты и постинсультные состояния, хронические нарушения кровотока, болезнь Альцгеймера, ревматизм, ревматоидный артрит, системная красная волчанка. Доктор также предоставляет услуги по лечению хронического бронхита, альвеолита, гастрита, энтеро-колита, гломерулонефрита, пиелонефрита, сахарного диабета, зоба, миомы матки, бесплодие. Ведет детей с ДЦП, аутизмом, эпилепсией. Является автором многих научных работ, в том числе патентов и авторских прав.
Педіатр
Консультація від 950
Кардіолог, лікар функціональної діагностики
Висококваліфікований лікар з численною кількістю курсів, семінарів та конференцій. Спеціаліст, що надає широкий спектр послуг з максимально точним результатом.
Лікар знає як вирішити будь яку задачу.
З нею Ваше здоров’я в безпеці!
Консультація - 700 грн; Лікар у декретній відпустці.
Олена Борисівна дитячий стоматолог, проводить лікування дітей від одного року життя і до повноліття. Займається лікуванням молочних зубів, їх видаленням, пломбування каналів, герметизацією фісур.
Стоматолог-хірург
Стоматолог-хірург, вищої категорії, володіє широким профілем хірургічного лікування у стоматології, також займається зубною імплантацією.
Стоматолог-хірург, Ортопед
Андрій Ярославович лікар першої категорії, стоматолог-хірург, ортопед. Спеціалізується на повному спектрі послуг з хірургічної стоматології. Займається видаленням зубів, клаптевими операціями, пластикою вуздечки верхньої і нижньої губи. Лікар проводить художню реставрацію зубів і зубних рядів.
Офтальмолог дитячий
Лікар-офтальмолог першої кваліфікаційної категорії. Займається лікуванням органів зору пацієнтів дитячого віку, веде консультативний прийом, проводить планові обстеження, підбирає окуляри.
Лікар невролог другої категорії. Займається лікуванням патологій спинного та головного мозку, периферичної нервової системи, лікує мігрені, епілепсію, радикуліт. Закінчив Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького.