Сторінка 2. Лікарі гінекологи у Львові (Личаківський район)

7,0
Фільтр: (Знайдено 13 лікарів 1 відгук) Сортування
Олена
Дуже уважний лікар, відповів на всі питання, що мене цікавили. Виписав направлення на аналізи та УЗД органів малого тазу. Попередньо повідомив мені, симптоми якого захворювання у мене присутні. Однак сказав, що потрібно почекати результати аналізів і тільки тоді стане ясно, які препарати та процедури призначати.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Доктор Саврун Иван Андреевич – специалист в области акушерства и гинекологии. Врач оказывает помощь в решении вопросов бесплодия, консультирует пары по способам контрацепции, занимается диагностикой и лечением заболеваний женской репродуктивной системы инфекционно-воспалительного генеза. Специалист ведет наблюдение женщин на всем протяжении беременности. Владеет навыками проведения ультразвуковой диагностики, что позволяет точно установить диагноз и назначить эффективные методы терапии.
Львів вул. Володимира Івасюка, 4 (офіс 1) р.Личаківський
кваліфікований акушер-гінеколог, спеціаліст по веденню вагітності, підбору контрацепції, радіохвильовій і лазерній хірургії в гінекологічній сфері. Володіє повним спектром діагностичних методик