Сторінка 9. Лікарі у Львові (Сихівський район)
3 відгука
Катерина
Після прищів на обличчі залишилися червоні плями. Пробувала замазувати їх тональним кремом, виходило не дуже красиво. Подруга порадила звернутися до косметолога і зробити пілінг. Прийшла до Наталі Володимирівні з цією проблемою, вона сказала, що допоможе прибрати почервоніння. І о диво! Тепер у мене ідеальне обличчя.
Наталя
Анастасія дуже позитивна людина, та гарний педіатр. Думаю, що нам пощастило з лікарем для нашої дитини.
05 вересня '16 г.
Тамара
Очень приятная доктор, которая любит свою работу. Спасибо за эффективное лечение моего ребенка!!!
27 серпня '16 г.
Педіатр
Лікар-педіатр, фахівець з масажу для немовлят. Веде прийом пацієнтів з самого раннього віку, здійснює лікування захворювань різноманітних органів.
Косметолог
Лікар Данчук Наталя Володимирівна - косметолог. Досвід роботи 9 років. Спеціалізується на захворюваннях шкірних покровів. Розробляє індивідуальні схеми терапії. У своїй медичній практиці використовує сучасні методики. Проводить процедури по відновленню шкірних покровів. Приймає пацієнтів у приватному порядку.
Консультація безкоштовно
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Приймає пацієнтів з проблемами безпліддя, зривів вагітності. Займається лікуванням жіночого безпліддя.
Вертебролог
Семенець Леся Іванівна