Лікарі пластичні хірурги у Львові (Сихівський район)
Знайдено 4 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Пластичний хірург, косметолог-ін’єкціоніст, апаратний косметолог
Михайлова Вікторія Олександрівна
Я не займаюся конвеєрною медициною і не створюю шаблонні обличчя. Мій підхід — це радикальна чесність, анатомічна логіка та прогнозований результат. Поєднуючи фундаментальну хірургічну школу з передовими технологіями преміальної косметології, я проектую зміни, які виглядатимуть природно і через 10 років. Я не вірю в глянцеві обіцянки чи «чудодійні» швидкі процедури в обхід логіки старіння. Коли пацієнт приходить до мене з наслідками різкого схуднення, невдалої первинної пластики чи вираженими віковими змінами, ми не маскуємо дефекти — ми відновлюємо архітектуру обличчя та тіла. Мій головний принцип: преміальний рівень — це не про пафос. Це про безкомпромісну безпеку, передбачуваність та філігранну точність. Фінальний результат ми детально прораховуємо та узгоджуємо з вами ще до початку роботи. Чому пацієнти довіряють мені? Міжнародний досвід: Практика у 7 країнах світу (США, ОАЕ, Туреччина, Польща, Італія, Португалія, Україна) дозволила зібрати найкращі світові методики. Чесність у рішеннях: Якщо вашу проблему можна вирішити терапевтичним лазером останнього покоління замість скальпеля — я скажу про це прямо. Якщо ж ситуація вимагає радикальних змін — вони будуть виконані бездоганно. Збереження ідентичності: Моя мета — повернути вам молодість та впевненість, повністю зберігши вашу унікальність. Ми задіємо тільки ті методи, які виправдані анатомічно. Краса має бути безпечною.
Косметолог, дерматолог
Галушко Владислава Олегівна
Лікар-дерматокосметолог, який поєднує медичний підхід, безпеку та естетику. Для лікаря важливо не просто покращити зовнішність, а допомогти пацієнту відчути впевненість у собі, зберігаючи природність і здоров’я шкіри. Любить природні результати, делікатний підхід і моменти, коли пацієнт дивиться в дзеркало з посмішкою.
Косметолог, дерматолог, дерматовенеролог
Хомик Вікторія Андріївна
Спеціалізується на лікуванні різних проблем шкіри та підборі ефективних рішень для кожного пацієнта. У своїй роботі завжди складає індивідуальний план лікування, враховуючи особливості шкіри, спосіб життя та запит пацієнта. Для лікаря важливі природний результат, безпека та комфорт на кожному етапі лікування.
Косметолог, дерматовенеролог
Петришин Наталія Володимирівна
Лікар-косметолог, який поєднує сучасні інʼєкційні та апаратні методики для збереження природної краси й гармонійних рис обличчя. У роботі робить акцент на безпеці, делікатному підході та індивідуальному підборі процедур для кожного пацієнта. Постійно вдосконалює свої знання та працює лише з сучасними протоколами естетичної медицини та з сертифікованими препаратами.