Лікарі косметологи у Львові (Сихівський район)
Наукова ступінь
Категорія
Дарина
Дуже вдячна за губки які Ви мені зробили, тепер я з задоволенням дивлюсь на себе в дзеркало і не можу натішитись. Пояснили все чітко і зрозуміло. Вирішили мою проблему на 100/10
Андрій
Приходив на безкоштовну консультацію і отримав море корисної інформації. Однозначно рекомендую і звертатимусь далі.
24 листопада '19 г.
Яна
Поміняла вже пару косметологів, бо часто це тупе заробляння грошей.У лікаря-косметолога Наконеної дійсно результат на лице і дуже серйозний лікарський підхід до справи.
18 жовтня '19 г.
Хочу подякувати косметологу Юлії Андріївні за дуже класний підхід до роботи.
13 листопада '19 г.
Пластичний хірург, косметолог-ін’єкціоніст, апаратний косметолог
Михайлова Вікторія Олександрівна
Я не займаюся конвеєрною медициною і не створюю шаблонні обличчя. Мій підхід — це радикальна чесність, анатомічна логіка та прогнозований результат. Поєднуючи фундаментальну хірургічну школу з передовими технологіями преміальної косметології, я проектую зміни, які виглядатимуть природно і через 10 років. Я не вірю в глянцеві обіцянки чи «чудодійні» швидкі процедури в обхід логіки старіння. Коли пацієнт приходить до мене з наслідками різкого схуднення, невдалої первинної пластики чи вираженими віковими змінами, ми не маскуємо дефекти — ми відновлюємо архітектуру обличчя та тіла. Мій головний принцип: преміальний рівень — це не про пафос. Це про безкомпромісну безпеку, передбачуваність та філігранну точність. Фінальний результат ми детально прораховуємо та узгоджуємо з вами ще до початку роботи. Чому пацієнти довіряють мені? Міжнародний досвід: Практика у 7 країнах світу (США, ОАЕ, Туреччина, Польща, Італія, Португалія, Україна) дозволила зібрати найкращі світові методики. Чесність у рішеннях: Якщо вашу проблему можна вирішити терапевтичним лазером останнього покоління замість скальпеля — я скажу про це прямо. Якщо ж ситуація вимагає радикальних змін — вони будуть виконані бездоганно. Збереження ідентичності: Моя мета — повернути вам молодість та впевненість, повністю зберігши вашу унікальність. Ми задіємо тільки ті методи, які виправдані анатомічно. Краса має бути безпечною.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-06-19
Лікар-косметолог, ін’єкціоніст
Юлія Андріївна консультує пацієнтів як косметолог, а також в питаннях естетичної трихології. Розробляє індивідуальний план догляду (домашній догляд) та надає рекомендації щодо корекції способу життя. Виконує доглядові косметологічні процедури, механічну, ультразвукову, комбіновану чистку обличчя, косметичний масаж, пілінги, плазмотерапію, мезотерапію, біоревіталізацію (ін’єкції гіалуронової кислоти), ін’єкції ліполітиків (лікування целюліту, корекція локальних жирових відкладень, другого підборіддя, жирових відкладень на животі, стегнах). Проводить підготовка шкіри до операцій, відновлення шкіри після травм, опіків, оперативних втручань та інші процедури. Лікує такі хвороби, як акне(вугрова хвороба), постакне, купероз, розацеа, комедони, целюліт, хлоазми, мелазма, локальні вогнища гіперпігментація, стрії(розтяжки), міліуми, рубці, корекція зморшок, алопеція, погіршення якості волосся. Мває вищу медичну освіту, постійно вдосконалює свої навики на курсах, тренінгах, численних майстер-класах з косметології. Виконує контурну пластику губ (збільшення губ, омолодження губ).
Трихолог, дерматолог, дерматовенеролог
Олена
19 травня '26р.
Чудова спеціалістка!!
Консультація від 1300
Мельник Зоряна Степанівна
Спеціаліст займається проведенням різних косметологічних процедур. Спеціалізується на ботулінотерапії, контурній пластиці, мезотерапії та біоревіталізації. Виконує корекцію мімічних зморшок та естетичне моделювання губ. В роботі використовує anti-age програми та програми догляду за проблемною шкірою.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-06-19
Косметолог, дерматовенеролог
Яремчук Катерина Ігорівна
Розпочала шлях з клініки Леодерм на посаді адміністратора будучи інтерном, поступово зростала та розвивалась в Леодермі.
Трихолог, дерматовенеролог, дерматохірург
Карпеш (Соловйова) Ярина Олександрівна
Спеціаліст з лікування захворювань шкіри із застосуванням топічної та системної терапії. Проводить цифрову дерматоскопію. Проводить діагностику та лікування захворювань шкіри голови та волосся, виконує цифрову трихоскопію.
Косметолог
Лікар Данчук Наталя Володимирівна - косметолог. Досвід роботи 9 років. Спеціалізується на захворюваннях шкірних покровів. Розробляє індивідуальні схеми терапії. У своїй медичній практиці використовує сучасні методики. Проводить процедури по відновленню шкірних покровів. Приймає пацієнтів у приватному порядку.
Консультація безкоштовно
Косметолог, дерматолог, дерматовенеролог
Хомик Вікторія Андріївна
Спеціалізується на лікуванні різних проблем шкіри та підборі ефективних рішень для кожного пацієнта. У своїй роботі завжди складає індивідуальний план лікування, враховуючи особливості шкіри, спосіб життя та запит пацієнта. Для лікаря важливі природний результат, безпека та комфорт на кожному етапі лікування.
Косметолог, дерматолог
Галушко Владислава Олегівна
Лікар-дерматокосметолог, який поєднує медичний підхід, безпеку та естетику. Для лікаря важливо не просто покращити зовнішність, а допомогти пацієнту відчути впевненість у собі, зберігаючи природність і здоров’я шкіри. Любить природні результати, делікатний підхід і моменти, коли пацієнт дивиться в дзеркало з посмішкою.
Підгородецька Ольга Андріївна
Працює за принципами доказової косметології та індивідуального підходу до шкіри кожного пацієнта. Допомагає зберігати здоров’я шкіри, підкреслювати природну красу та обирати безпечні й ефективні процедури.