Лікарі психотерапевти у Львові (Сихівський район)

Хожу на консультации к психотерапевту Вороне. Елена Сергеевна отлично помогает своим пациентам. С моими паническими атаками справились за несколько сеансов и курса препаратов. Спасибо за помощь в непростой ситуации.
Тетяна
Інна гарний спеціаліст, вміє працювати з дитиною. Результатами лікування у неї нашої дитини я задоволена.
12 жовтня '16 г.
Остап
Хороший лікар. Рекомендую прийти до неї на прийом.
03 травня '16 г.
Психіатр, Психотерапевт, Коуч
Лікар надає психологічну підтримку і допомогу пацієнтам із захворюваннями психіки без великих органічних ушкоджень головного мозку. Здійснює лікування за допомогою групових або індивідуальних сеансів психотерапії. Лікує депресію, панічні атаки, фобії, безсоння, нервозність і тривожність.
Психолог, Психотерапевт
Інна Василівна психолог, психотерапевт, перинатальний психолог, арт-терапевт, спеціалізується на роботі зі сімейними парами. Проводить тренінги по підготовці до природних пологів, має досвід роботи з депресивними станами, психогенним безпліддям. Займається сімейними консультаціями та психологічним тестуванням. Проводить інструктажі по грудному вигодовуванню. Засновник центру "SWEET Дитя".
Психотерапевт
Психолог, Психотерапевт
Лікар-психотерапевт, психолог, спеціалізується на лікуванні стресових станів, психосоматичних захворювань, залежностей. Працює з сімейними парами, проводить консультації, тестування.