Лікарі психіатри у Львові (Сихівський район)
Тетяна
Пані Наталія не тільки першокласний професіонал , а й добра та чуйна людина . Призначила ефективне лікування та завжди зі мною на зв’язку. Професійно та точно дає відповіді на будь- які питання , що стосуються мого лікування. Рекомендую пані Наталію як лікаря-професіонала .
Андрій
Дуже рекомендую! Хворію багато років, але зараз можу завдяки Наталі Сергіївні контролювати свій стан
20 травня '25 г.
Галина
Рекомендую!!
Крамаренко Анна
Чудовий лікар, приємна людина! Професіонал. Уважно слухає, вміє знайти підхід, доступно все пояснює. Уже через 2 місяці після лікування моє життя змінилося. Рекомендую!
Психіатр
Наталья Сергіївна - психіатр, лікар з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні психічних розладів. До її компетенції входить робота з широким спектром станів, включаючи депресію, тривожні розлади, панічні атаки, біполярний розлад, а також допомога при кризових станах та стресі. Використовує комплексний підхід, поєднуючи медикаментозну терапію з психотерапевтичними методами, такими як когнітивно-поведінкова терапія тощо
25 січня '26р.
Психіатр
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних форм психічних розладів. Приймає пацієнтів з повною апатією або надмірною агресією, постійним відчуттям сонливості та тривожністю. Лікує галюцинації та параноїдальні ідеї, фобії, епілепсію, маніакально-депресивний психоз, посттравматичний синдром, неврози.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-04
Консультація 1600 грн (повторна - 1400 грн)
Дитячий психіатр
Єлєзєва Ганна Ігорівна
Кваліфікований дитячий психіатр, яка проводить професійну діагностику психічних розладів у дітей від 1 року, визначає оптимальні напрямки лікування та здійснює психоедукацію батьків. Спеціалізується на розладах спектру аутизму (РАС), синдромі дефіциту уваги та гіперактивності (РДУГ), затримці психологічного та мовленнєвого розвитку, тривожних розладах та депресії у дітей і підлітків. Постійно підвищує кваліфікацію, беручи участь у спеціалізованих тренінгах і семінарах, є прихильницею сучасних міжнародних стандартів допомоги дітям з психічними розладами, надає можливість онлайн-консультування.
Дитячий психіатр, невролог
Лікар спеціалізується на дитячій неврології. Таїсія Анатоліївна веде пацієнтів з парезами, ДЦП, епілепсію, різними невритами, больовими синдромами, розладами сну, вегето-судинною дистонією.
Консультація 1050/1600 грн.
Психіатр, психотерапевт
Лікар-психотерапевт, що спеціалізується на лікуванні тривожних та фобічних розладів, депресивних епізодів, рекурентного депресивного розладу, соматоформних розладів, розладів особистості та розладів харчової поведінки. Застосовує сучасні методи психотерапії: когнітивно-поведінкову терапію (КПТ), раціональну психотерапію, гіпносугестивну психотерапію, аутогенне тренування та психоосвіту.
19 січня '26р.
Ситуація була серйозна, проблема не була вирішена, лікар абсолютно не включився в процесс йому було не цікаво,заключення було написано на "відмахнись".Я непобачила і непочула справжнього фахівця своєї справи.Саме головне щоб гроші були заплачені а все...