Лікарі психіатри у Львові (Сихівський район)

Наталія
У один з найважчих періодів життя, коли здавалось, що життя втратило сенс і земля йшла з під ніг від розпачу, потрапила на прийом до Лугової Наталії Сергіївни, саме завдяки фаховості лікаря, її людяності, вміння вислухати і почути пацієнта, я живу зараз своє краще життя, за що безмежно вдячна Наталії Сергіївні! Лікар з великої літери!
12 вересня '26 г.
ANNA
Я шукала психіатра по відгуках і не помилилась. Тому хочу залишити ще свій. Рекомендую лікаря Лугову Наталію Сергіївну. В мене вже був колись негативний досвід лікування у психіатра, тому я йшла з деяким побоюванням, відкладала візит до останнього, але мене вислухали, зрозуміли запит і виписали адекватне лікування. Минуло тільки два місяці, але вже бачу поступове покращення. Лікування продовжується, вірю в хороший результат і рекомендую не боятись психіатрів, це такі ж лікарі. Коли болить зуб, ми йдемо до стоматолога, болить серце до кардіолога, а коли погано емоційно, опускаються руки, тривога і депресія пожирають тіло та розум, то ходіть до хорошого психіатра. І лікування вам допоможе, цей стан не назавжди. Бачу позитивні зміни.
26 серпня '26 г.
Наталя
Лугова Наталія Сергіївна, хочу подякувати вам за вашу роботу та підтримку!!Я практично 10 років провела в депресії + тривожний розлад, шкода що ви не трапились в моєму житті раніше, завдяки вам почуваю себе набагато краще і маю віру, що з часом все стане на свої місця!Моє життя змінюється і мене це дуже тішить!!Безмежно вдячна і ціную ваш професіоналізм!!
21 серпня '26 г.
Тетяна
Пані Наталія не тільки першокласний професіонал , а й добра та чуйна людина . Призначила ефективне лікування та завжди зі мною на зв’язку. Професійно та точно дає відповіді на будь- які питання , що стосуються мого лікування. Рекомендую пані Наталію як лікаря-професіонала .
Психіатр
Наталья Сергіївна - психіатр, лікар з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні психічних розладів. До її компетенції входить робота з широким спектром станів, включаючи депресію, тривожні розлади, панічні атаки, біполярний розлад, а також допомога при кризових станах та стресі. Використовує комплексний підхід, поєднуючи медикаментозну терапію з психотерапевтичними методами, такими як когнітивно-поведінкова терапія тощо
Наталія
12 вересня '26р.
Психіатр
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних форм психічних розладів. Приймає пацієнтів з повною апатією або надмірною агресією, постійним відчуттям сонливості та тривожністю. Лікує галюцинації та параноїдальні ідеї, фобії, епілепсію, маніакально-депресивний психоз, посттравматичний синдром, неврози.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-09-18
Консультація 1800 грн (повторна - 1600 грн)
Дитячий психіатр
Кваліфікований дитячий психіатр, яка проводить професійну діагностику психічних розладів у дітей від 1 року, визначає оптимальні напрямки лікування та здійснює психоедукацію батьків. Спеціалізується на розладах спектру аутизму (РАС), синдромі дефіциту уваги та гіперактивності (РДУГ), затримці психологічного та мовленнєвого розвитку, тривожних розладах та депресії у дітей і підлітків. Постійно підвищує кваліфікацію, беручи участь у спеціалізованих тренінгах і семінарах, є прихильницею сучасних міжнародних стандартів допомоги дітям з психічними розладами, надає можливість онлайн-консультування.
Дитячий невролог, дитячий психіатр
Лікар-дитячий невролог спеціалізується на лікуванні епілепсії, церебрального паралічу, вегетосудинних розладів та неврозів у дітей. Використовує сучасні методи рефлексо-, магніто- та фітотерапії. Має понад 20 років досвіду й активно займається питаннями дитячої реабілітації.
Психіатр, психотерапевт
Лікар-психотерапевт, що спеціалізується на лікуванні тривожних та фобічних розладів, депресивних епізодів, рекурентного депресивного розладу, соматоформних розладів, розладів особистості та розладів харчової поведінки. Застосовує сучасні методи психотерапії: когнітивно-поведінкову терапію (КПТ), раціональну психотерапію, гіпносугестивну психотерапію, аутогенне тренування та психоосвіту.